Εξάρχεια – Τώρα: Απρόκλητες βαρβαρότητες από ΜΑΤ σε συγκέντρωση για την έμφυλη βία (Video – φωτογραφίες)

Εξάρχεια – Τώρα: Απρόκλητες βαρβαρότητες από ΜΑΤ σε συγκέντρωση για την έμφυλη βία (Video – φωτογραφίες)
Φωτογραφία: Twitter

Συγκέντρωση για την έμφυλη βία και τις καταγγελίες αναφορικά με περιστατικά και απόπειρες βιασμών είχε προγραμματιστεί για τις 8 το απόγευμα της Παρασκευής.

Από τις 5 το απόγευμα ωστόσο τα ΜΑΤ είχαν στρατοπεδεύσει σε κάθε στενό των Εξαρχείων. Οι διμοιρίες τους είχαν περικυκλώσει και την πλατεία Εξαρχείων όπου θα πραγματοποιούταν προσυγκέντρωση.

Κατά τη διάρκεια της προσυγκέντρωσης και λίγο πριν την έναρξη της πορείας στη γειτονιά τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απόκλεια στα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί τα οποία αποτελούταν ως επι το πλείστον απο γυναίκες.

Χτύπησαν με γκλοπ στο κεφάλι γυναίκες που φώναζαν συνθήματα κατά της έμφυλης βίας.

Εγκλώβισαν κόσμο που προσπαθούσε να αποφύγει τις βαρβαρότητές τους  στα στενά των Εξαρχείων καταπνίγοντάς τους με δακρυγόνα.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα απειλούν να εισέλθουν σε μαγαζί όπου βρίσκονται τραυματίες. Ενώ πηγές αναφέρουν πως οι αστυνομικές δυνάμεις απαγορεύουν ακόμα και σε δικηγόρους να προσεγγίσουν το μαγαζί. Οι άντρες των ΜΑΤ έχουν καλέσει κλειδαρά και εισαγγελέα με σκοπό να προσαγάγουν τα άτομα και τις τραυματίες που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter