Εξελίξεις στo τροχαίο στη Γαύδο: Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του 40χρονου

Εξελίξεις στo τροχαίο στη Γαύδο: Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του 40χρονου

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα για το κάτω υπό ποιες συνθήκες το αυτοκίνητο της άτυχης Κορίνας έπεσε στο γκρεμό στην Γαύδο με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με τοzarpanews.gr, οι τοξικολογικές εξετάσεις του 40χρονου οδηγού του οχήματος είναι ξεκάθαρες ως προς την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, μιλώντας στην Ευτυχία Πενταράκη, με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής. Υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και την δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

Υπενθυμίζεται παράλληλα, ότι η εκδοχή του λυμένου χειρόφρενου, που δίνει ο 40χρονος οδηγός, δεν ευσταθεί αφού το χειρόφρενο δεν ήταν δεμένο και το όχημα ήταν σε κίνηση. Παράλληλα, τα καθίσματα δεν ήταν σε ύπτια θέση, όπως είπε ο οδηγός, αλλά σε όρθια το δικό του και με ελαφρά κλίση της συνοδηγού.

Αναφορικά με την εγκληματική καθυστέρηση των αρχών, που πιθανώς κόστισαν και την ζωή της νεαρής κοπέλας, ο δικηγόρος εξέφρασε την αγανάκτησή του με τη συνεχή μεταβίβαση των ευθυνών, επισημαίνοντας ότι θα ερευνήσει προσωπικά το ζήτημα.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter