Έχετε μήνυμα από τον Βόλο: Η πόλη έχει μύγες αλλά και μέλισσες (Video)

Έχετε μήνυμα από τον Βόλο: Η πόλη έχει μύγες αλλά και μέλισσες (Video)

Ένα δικό του μήνυμα στέλνει o χρήστης του TikTok “dimitrisdestothetika“, Δημήτρης Σαββίδης, μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από την επιλογή των πολιτών του Βόλου υπέρ του Αχιλλέα Μπέου.

Είναι ένα μήνυμα που αφορά τις ανθρώπινες αξίες και εκεί που πρέπει να εστιάζει ένας άνθρωπος και όχι στην σεξουαλική ταυτότητα.

Πρόκειται για ένα μήνυμα σημειώνοντας πως ο ίδιος αισθάνεται υπερηφάνεια για μια σειρά ανθρώπων που έχουν διακριθεί στην επιστήμη, “τις μέλισσες” σε αντίθεση με εκείνες τις μύγες που πηγαίνουν στα σκ@τά.

“Βόλος.. 🐝Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν οι άνθρωποι μέλισσες και οι άνθρωποι μύγες. “Αν η μέλισσα καθόταν να εξηγήσει στη μύγα γιατί τα σκατά δεν είναι καλά, δεν θα είχε χρόνο να απολαύσει το νέκταρ” #volos #destothetika”

Ακούστε το μήνυμά του, αξίζει τον κόπο!

@dimitrisdestothetika Βόλος.. 🐝Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν οι άνθρωποι μέλισσες και οι άνθρωποι μύγες. “Αν η μέλισσα καθόταν να εξηγήσει στη μύγα γιατί τα σκατά δεν είναι καλά, δεν θα είχε χρόνο να απολαύσει το νέκταρ” #volos #destothetika ♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitris Savvidis

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter