Eξώδικο και απειλές από τη διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού προς το Documento

Eξώδικο και απειλές από τη διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού προς το Documento

Eξώδικο προς το Documento, αναφορικά με το άρθρο με τίτλο «Σημεία και τέρατα» στον Ερυθρό Σταυρό: Η μήνυση κατά του προέδρου και γενικού γραμματέα και το ακίνητο», απέστειλε η διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού.

Στο εξώδικο επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι το άρθρο «βρίθει κυριολεκτικά ανακριβειών και σε συνδυασμό με τον βαρύγδουπο, πληθωρικό και υπερβάλλοντα τίτλο του συνεπάγεται σοβαρή, απρόκλητη, αναίτια και συκοφαντική δυσφήμιση του ιστορικού μας Οργανισμού».

Διαβάστε το εξώδικο του Ερυθρού Σταυρού:

Η απάντηση του Documento και του συντάκτη

Όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα του documentonews.gr περιέχονται σε μήνυση που έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά των μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, και του γενικού γραμματέα του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και παντός υπευθύνου από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Παπάγου – Χολαργού του Ερυθρού Σταυρού. Στη μήνυση μάλιστα επισημαίνεται επί λέξει πως κατατίθεται μεταξύ άλλων «κατά των μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτό εκπροσωπείται από τον πρόεδρο Αντώνη Αυγερινό». Επομένως ο ισχυρισμός στο εξώδικο ότι δήθεν η μήνυση δεν στρέφεται κατά του προέδρου δεν ισχύει. Επίσης έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση με αφορμή τη μήνυση και έχουν κληθεί ήδη πρόσωπα να καταθέσουν ανωμοτί, ως ύποπτοι δηλαδή. Δηλαδή είναι μια σοβαρή νομική διαδικασία σε εξέλιξη, είτε αυτό αρέσει είτε όχι στη διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού.

Σε ότι αφορά τις απειλές που διατυπώνονται στο εξώδικο περί δικαστηρίων, να ενημερώσουμε τη διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού πως όχι μόνο δεν φοβόμαστε αλλά αυτό αποτελεί και κίνητρο για μας να συνεχίσουμε τη δημοσιογραφική μας έρευνα και να αναδείξουμε ακόμη περισσότερα από όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του Ερυθρού Σταυρού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter