Εύα Καϊλή: Δεσμεύτηκε το οικόπεδο – φιλέτο στην Πάρο – Τι διερευνούν οι Αρχές (Video)

Εύα Καϊλή: Δεσμεύτηκε το οικόπεδο – φιλέτο στην Πάρο – Τι διερευνούν οι Αρχές (Video)

Στο «μικροσκόπιο» έχουν τεθεί όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι μετά το «τσουνάμι» αποκαλύψεων για το πολύκροτο σκάνδαλο Qatargate. Μάλιστα, σε αυτό το μήκος κύματος, η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος δέσμευσε, αφού πρώτα «ξεσκόνισε», το περιβόητο οικόπεδο των Καϊλή – Τζιόρτζι στην Πάρο.

Στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται και στην Ελλάδα, ο επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Χαράλαμπος Βουρλιώτης, εξετάζει τη διάπραξη του κακουργήματος της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (ξέπλυμα).

Μάλιστα, σε περίπτωση που η περίπτωση αυτή δεν εμπεριέχεται στη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι βελγικές Αρχές, τότε, αν υπάρξουν οι κατάλληλες ενδείξεις,  θα ασκηθεί ποινική δίωξη στην Ελλάδα.

Το περίφημο οικόπεδο

Όπως έχει ήδη γράψει το Documento, πρόκειται για ένα οικόπεδο-φιλέτο στην Πάρο που αγόρασε το καλοκαίρι του 2021 η Εύα Καϊλή μαζί με τον σύντροφό της για περίπου 300.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ΕΡΤ, το κτήμα βρίσκεται σε απόσταση 600 μέτρων από τη θάλασσα, σε μία περιοχή με οικίες και καταλύματα υψηλών προδιαγραφών.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter