Φάμελλος για Μητσοτάκη: Υποδεικνύει «αποχή» για ένα κατοχυρωμένο δικαίωμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Φάμελλος για Μητσοτάκη: Υποδεικνύει «αποχή» για ένα κατοχυρωμένο δικαίωμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει «αποχή» στους γαλάζιους βουλευτές και υπουργούς που διαφωνούν με το νομοσχέδιο του γάμου ομοφύλων σχολιάζει ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  με ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην Twitter).

Ο κ. Φάμελλος σημειώνει πως με τον τρόπο αυτό καλύπτει τα πολιτικά του ελλείμματα «και την ξεκάθαρη συνεργασία που επέλεξε να κάνει με την ακροδεξιά».

Παράλληλα τον καλεί να υιοθετήσει την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και «Να μην μπλέξει σε ακροβατισμούς και σε περιορισμό δικαιωμάτων των πολιτών.»

Η ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου:

Αριστεία ή εκσυγχρονισμός;
Για να καλύψει ο @kmitsotakis τις αντιθέσεις και τις διαφωνίες βουλευτών του, τους υποδεικνύει την αποχή από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για το δικαίωμα στο γάμο. Ένα κατοχυρωμένο δικαίωμα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το οποίο βουλευτές και υπουργοί του δεν αναγνωρίζουν και αυτός το αποδέχεται και τους νομιμοποιεί!
Για να καλύψει τα πολιτικά του ελλείμματα και την ξεκάθαρη συνεργασία που επέλεξε να κάνει με την ακροδεξιά.
Η λύση είναι μία. Να υιοθετήσει και να ψηφίσει την πρόταση νόμου του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ. Να μην μπλέξει σε ακροβατισμούς και σε περιορισμό δικαιωμάτων των πολιτών.
Και να σεβαστεί το δικαίωμα όλων στο γάμο και στη δημιουργία οικογένειας.

Διάσπαση με χορηγό

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Αυτό το νομοσχέδιο θα πέσει στη φωτιά» – Ηχηρό μήνυμα των φοιτητών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη (Photos)

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: Αγνοεί το «πόρισμα Γεραπετρίτη» ο Χατζηδάκης

Θεσσαλονίκη: Το προφίλ του 39χρονου γυναικοκτόνου – Το βίαιο παρελθόν και το μυστήριο με βρέφος το 2009

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter