Φεύγει και ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό

Φεύγει και ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας δεν αποδέχθηκε τη νέα θέση που του προτάθηκε (γενικός αρχηγός της ομάδας) και αποχώρησε, μετά από 32 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στο τμήμα.

Ο Αλβέρτης επιβεβαίωσε την είδηση με μία λακωνική δήλωση, στην οποία αποφεύγει τις αιχμές: “«Μόνο περηφάνια τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί».

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση «σκούπα» του ιδιοκτήτη Δημήτρη Γιαννακόπουλου απομακρύνθηκαν χθες απομακρύνθηκαν ο έτερος γενικός διευθυντής Δημήτρης Διαμαντίδης, ο προπονητής Δημήτρης Πρίφτης και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Παππάς.

Την προπονητική ευθύνη του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει στο εξής ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος επιστρέφει στο «τριφύλλι» για τέταρτη θητεία, χωρίς να υπολογίζονται τα χρόνια που φόρεσε την πράσινη φανέλα ως αθλητής.

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο Πεδουλάκης θα κοουτσάρει την ομάδα ή θα προσλάβει άλλον προπονητή για τον πάγκο. Ακούγονται μεταξύ άλλων τα ονόματα του Σωτήρη Μανωλόπουλου και του Γιώργου Βόβορα, οι οποίοι εργάστηκαν στον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter