«Φιλική» ήττα από τη Ράγιο για τον «άσφαιρο» Παναθηναϊκό

«Φιλική» ήττα από τη Ράγιο για τον «άσφαιρο» Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα, όπως φάνηκε και στο φιλικό με τη Ράγιο Βαγεκάνο από την οποία ηττήθηκε με 1-0.

Οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν δυνατά και στο 30’ ο Σπόραρ βρέθηκε απέναντι από τον Μόρο, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και άνοιξαν το σκορ στο 57’. Ο Μπρινιόλι έκανε τρεις συνεχόμενες εντυπωσιακές επεμβάσεις, όμως την τέταρτη φορά νικήθηκε από τον Γκαρθία (0-1).

Στο 62’ ο Σπόραρ βρέθηκε και πάλι τετ α τετ με τον Μόρο, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. O τερματοφύλακας της ισπανικής ομάδας στο 71’ σταμάτησε και τον Παλάσιος.

«Δεν είναι πως τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία στα φιλικά. Κάναμε κακό παιχνίδι, πολύ μέτριο, θέλουμε να το φτιάξουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Ντνίπρο. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα, έχουμε δουλειά ακόμα μπροστά μας”, δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε: «Δεν συμφωνώ με τα γραφόμενα πως κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική σημασία. Ο προβληματισμός μας είναι πως παίξαμε πολύ χειρότερα και ήμασταν αρκετά κατώτεροι απ’ ότι περιμέναμε».

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (62’ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (75’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (90’ Σιδεράς), Μάγκνουσον (90’ Φικάι), Χουάνκαρ (61’ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (75’ Ζέκα), Τσοκάι (61’ Βιλένα), Παλάσιος (75’ Κλέινχεϊσλερ), Τζούριτσιτς (83’ Αϊτορ), Μπερνάρντ (61’ Μαντσίνι), Σπόραρ (83’ Γερεμέγεφ).

Ράγιο Βαγεκάνο: Μόρο, Τσαβάρια (63’ Αρίμπας), Αριντάν, Ισι, Τρέχο (46’ Λοπεζ), Ντέκα (46’ Γκαρθία), Αντρές, Μουμίν, Μπάλιου, Όσκαρ, Φαλκάο (46’ Πόζο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter