Φρίκη στη Γαλλία από τον βιασμό 29χρονης – Σε τεχνητό κώμα η κοπέλα δίνει μάχη για τη ζωή της

Φρίκη στη Γαλλία από τον βιασμό 29χρονης – Σε τεχνητό κώμα η κοπέλα δίνει μάχη για τη ζωή της
Πηγή: Twitter

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Γαλλία από την κτηνώδεις ενέργειες 18χρονου σε βάρος μιας 29χρονης στο κέντρο της πόλης Σερμπούρ-Οκτβίλ στη Νορμανδία.

Σύμφωνα με τη lefigaro, το περιστατικό συνέβη στις 4 Αυγούστου σε κεντρικό σημείο και συγκεκριμένα κοντά στα δικαστήρια της πόλης. Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και συγκεκριμένα βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, δίνοντας μάχη για τη ζωή της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η επίθεση σε βάρος της 29χρονης συνέβη την ώρα που εκείνη βρίσκονταν στο σπίτι της. Ο Ουμάρ Ν., ένας 18χρονος γνωστός στις αρχές για την παραβατική συμπεριφορά του, εισέβαλε στην κατοικία της, την ακινητοποίησε, την βίασε και την κακοποίησε με σκουπόξυλο κατ’ επανάληψη. Στη συνέχεια, την εγκατέλειψε ημιλιπόθυμη και εξαφανίστηκε.

Γιατροί και νοσηλευτές έπαθαν σοκ από την κατάσταση της κοπέλας

Παρά τις σοβαρότατες κακώσεις, το θύμα κατάφερε να φτάσει στο τηλέφωνο και να καλέσει σε βοήθεια. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Pasteur όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Ανάμεσα στα άλλα τραύματα που έφερε, οι γιατροί διαπίστωσαν σπασμένα πλευρά, αλλά και βλάβες στα εσωτερικά της όργανα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και οι γιατροί και οι νοσηλευτές υπέστησαν σοκ από την κατάσταση της κοπέλας. Πριν πέσει σε κώμα, η γυναίκα είπε σε αστυνομικούς ότι είχε δει τον δράστη της επίθεσης αλλά δεν τον γνώριζε προσωπικά.

Σε μια σύλληψη προχώρησαν οι αρχές

Έντεκα ημέρες μετά από την επίθεση, η 29χρονη παραμένει σε κώμα, ενώ οι αρχές έχουν συλλάβει έναν 18χρονο άνδρα, τον Ουμάν Ν, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του μετά από τον εντοπισμό του κινητού του στο σπίτι του θύματος την ώρα της επίθεσης, μέσα από εφαρμογή γεωεντοπισμού και διασταύρωσαν την ταυτότητά του από τα δαχτυλικά αποτυπώματά του στον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος δράστης κατά την ανάκριση, δεν έδειξε κανένα ίχνος ενσυναίσθησης ή μεταμέλειας.

Ο 18 ερευνάται και για σεξουαλική επίθεση στη 12χρονη αδερφή του

Ο 18χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές. Είχε καταδικαστεί πέντε φορές από δικαστήρια ανηλίκων για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας ενώ το 2019 είχε κατηγορηθεί για το βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού σε σχολείο, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω έλλειψης στοιχείων.

Πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε στη Le Figaro ότι ο 18χρονος ερευνάται επίσης για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της 12χρονης αδελφής του.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter