Φρίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή ο 31χρονος που κάλεσε 18χρονη μέσω Facebook για baby sitter και τη βίασε

Φρίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή ο 31χρονος που κάλεσε 18χρονη μέσω Facebook για baby sitter και τη βίασε

Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού μίας 18χρονης κοπέλας από έναν 31χρονο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος οδηγήθηκε την Πέμπτη ενώπιον του Εισαγγελέα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος προσέγγισε τον κοπέλα μέσω Facebook προφασιζόμενος ότι ψάχνει baby sitter. Ο 31 χρονος πήρε τον δρόμο για τη φυλακή καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι διέπραξε την κατηγορία που του αποδίδεται. Όπως υποστήριξε βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων, την έπεισε να μεταβεί σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας ώστε να συζητήσουν την πρόσληψη της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν η κοπέλα μπήκε στο διαμέρισμα, άρχισαν να συζητούν. Λίγο αργότερα, της είπε πως θέλει να της δείξει το παιδικό δωμάτιο και εκεί με την απειλή μαχαιριού, την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της και τη βίασε.

Μάλιστα, της είπε πως θα φύγει πρώτα αυτός από το διαμέρισμα και εν συνεχεία εκείνη. Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον 31χρονο να αποχωρεί από το διαμέρισμα τρέχοντας.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter