Γαλάζιος βουλευτής υποβαθμίζει τους 23.000 νεκρούς της πανδημίας

Γαλάζιος βουλευτής υποβαθμίζει τους 23.000 νεκρούς της πανδημίας

Το ακούσαμε και αυτό από βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε αλλά ίσως κάτι άλλο!

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του με το ότι η αντιπολίτευση μιλά συνεχώς για τους 23.000 νεκρούς της πανδημίας (και πολύ σύντομα 24.000).

Μιλώντας στο Kontra μάθαμε πως δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στους νεκρούς που θρηνούμε και που πλέον μας κατατάσσουν στον πάτο της Ευρώπης. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως κάθε οικογένεια έχει μέλος, συγγενή ή και γνωστό που «έφυγε».

Δεν είναι τυχαίο  που ο πολιτικός προϊστάμενός του Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν αναφέρεται ποτέ στους νεκρούς γιατί ο αριθμός τους υπογραμμίζει και δείχνει την πλήρη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Και τι να πουν όταν δεν ενίσχυσαν το ΕΣΥ, όταν προτιμούσαν να σκορπάνε τα χρήματα –δισεκατομμύρια- σε απευθείας αναθέσεις, όταν καπέλωναν του ειδικούς επιστήμονες ή όταν άνοιγαν τα σύνορα.

Μάθαμε λοιόπν από τον βουλευτή του Κυριάκου Μητσοτάκη πως η αντιπολίτευση και μερικοί δημοσιογράφοι «κάνουν την τρίχα τριχιά» όταν επικεντρώνονται στους νεκρούς…

Που ακριβώς θα ήθελε η ΝΔ να επικεντρωθούν; Στην ακρίβεια; Στους μισθούς πείνας; Στις απευθείας αναθέσεις; Στην παράλυση του κράτους στην κακοκαιρία;

Και μη χειρότερα!  

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter