Γεραπετρίτης για το σκάνδαλο των πρωθυπουργικών πόθεν έσχες: «Αυτά είναι λυμένα»

Γεραπετρίτης για το σκάνδαλο των πρωθυπουργικών πόθεν έσχες: «Αυτά είναι λυμένα»

«Λυμένα» θεωρεί ο Γιώργος Γεραπετρίτης τα διάτρητα πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος απέκρυπτε επί τέσσερα χρόνια από τις δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης την γαλλική εταιρία της συζύγου του, γεγονός που συνιστά αναντίρρητη παράβαση του νόμου.

«Είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο εκτός από τον κ. Μητσοτάκη και την οικογένειά του;», ήταν το ευθύ ερώτημα που διατύπωσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας με φόντο την αποκάλυψη του Documento.

Στην ολιγόλογη απάντησή του για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο υπουργός Επικρατείας ισχυρίστηκε ούτε λίγο, ούτε πολύ πως το σκάνδαλο είναι ανάξιο λόγου.

«Για το πόθεν έσχες να μάθετε το εξής» είπε απευθυνόμενους στην πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε όλοι ότι είχε επιληφθεί η Δικαιοσύνη, το ΚΕΦΟΜΕΠ και η Επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής».

Κατόπιν τούτου, χωρίς να παραθέτει έστω ένα επιχείρημα, προσπάθησε να βγει από τη δύσκολη θέση υπεράσπισης της παρανομίας του πρωθυπουργού, λέγοντας απλά και μόνο ότι όλα αυτά λυμένα.

Το πρόβλημα για τον κ. Γεραπετρίτη και κυρίως για τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του είναι πως δεν υπάρχει καμία συνάφεια όσων έφερε στο φως η εφημερίδα με όσα έχουν ελεγχθεί το προηγούμενο διάστημα.

Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, το Κουτί της Πανδώρας έχει ήδη ανοίξει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter