Γκαρσία: Έχουμε παίκτες – νικητές

Γκαρσία: Έχουμε παίκτες – νικητές

To πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακό, αφού η ομάδα νίκησε με το ευρύ 4-1 την Αϊντχόφεν.

Ο προπονητής του Δικέφαλου απέφυγε πάντως τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. 

«Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε λίγο. Μας έλειπε το να βγαίνουμε γρήγορα μπροστά, είχαμε ένα πλάνο, αλλά το πέναλτι μας χάλασε τα σχέδια μας», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος ρωτήθηκε για την αλλαγή του Τσόλακ και είπε: «Δούλεψε πολύ για την ομάδα, πάντα το πρώτο ημίχρονο είναι πιο δύσκολο. Δούλεψε σκληρά. Η αλλαγή του ήταν θέμα τακτικής, αυτός ήταν ο λόγος και τίποτα άλλο».

Στην συνέχεια ο Γκαρσία αναφέρθηκε στους παίκτες που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο:

«Εμείς θέλουμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλουμε να πρεσάρουμε ψηλά. Θέλει κάθε μέρα δουλειά. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να συγκλίνουμε προς τα μέσα και να μην αργούμε, μας βοήθησε το πρώτο γκολ, πήραμε ψυχολογία. Αυτοί που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν πιο κάθετο ποδόσφαιρο.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό εμείς θέλουμε να πρεσάρουμε ψηλά. Ανάλογα με το τι παιχνίδι έχουμε χρειάζεται και η κατοχή, αλλά θέλουμε να παίζουμε γρήγορα για το γκολ. Το πιο σημαντικό είναι το γκολ.

Έχουμε στο ρόστερ 26 παιδιά και όλοι είναι διαθέσιμοι. Όλοι δουλεύουν καλά και θέλω να τους δω όλους, όποιος αξίζει να παίξει, θα παίξει. Καθημερινά δίνουμε εξετάσεις, κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Εγώ είμαι ο πρώτος που κάνει πολλά λάθη, αλλά κοιτάμε την ομάδα και θέλω να παίξουμε με καρδιά. Θέλω να είμαι δίκαιος με όλους.

Σήμερα έμαθα ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Υπάρχουν οι λεπτομέρειες, αλλά έμαθα ότι έχουμε καρδιά, έχουμε παίκτες – νικητές μέσα στα αποδυτήρια και οι παίκτες ακολουθούν τον προπονητή. Είμαστε μαζί και αυτό είναι σημαντικό…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter