Γκάζι: Εξιχνιάστηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από γνωστό κλαμπ – «Κλειδί» η ανάκτηση βίντεο που είχε διαγραφεί

Γκάζι: Εξιχνιάστηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από γνωστό κλαμπ – «Κλειδί» η ανάκτηση βίντεο που είχε διαγραφεί

Στην εξιχνίαση του επεισοδίου που εκτυλίχθηκε το βράδυ της 12ης Μαρτίου όταν έπεσαν πυροβολισμοί έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι προχώρησε ο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε σχετικά: Γκάζι: Ενας τραυματίας από πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο

«Κλειδί» για την ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με το ieidiseis.gr, αποτέλεσε η ανάκτηση βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας το οποίο είχε διαγραφεί μετά το περιστατικό. Μέσω της ανάκτησης του οπτικοακουστικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, οι αρχές οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση του περιστατικού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν 45χρονος ιρανικής υπηκοότητας και ένας 31χρονος Έλληνας, μαζί με άλλα άτομα που παρείχαν υπηρεσίες «ασφαλείας» στο μαγαζί, οδήγησαν εκτός του καταστήματος 34χρονο θαμώνα και στη συνέχεια 21χρονο φίλο του, τον οποίο και χτύπησαν με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια , ο 34χρονος με όπλο που έφερε, αρχικά πυροβόλησε εκφοβιστικά και στη συνεχεία έβαλε επανειλημμένα σε βάρος 38χρονου που παρείχε υπηρεσίες φύλαξης στο κλαμπ, τον οποίο προηγουμένως είχε χτυπήσει με γροθιά 24χρονος, φίλος των θαμώνων.

O 45χρονος που ήταν μέλος της ομάδας ασφαλείας του κλαμπ φορούσε -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ- κατά τη διάρκεια του επεισοδίου γάντια μοτοσυκλέτας με σκληρή κοκκάλινη επένδυση, που αυξάνουν τη δύναμη των χτυπημάτων.

Από τους πυροβολισμούς δεν προέκυψε τραυματισμός, ενώ κατά την αυτοψία που διενεργήθηκε στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κάλυκες οι οποίοι και απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται ότι, ο 34χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης καθώς στις 25 Ιουνίου 2023 είχε συλληφθεί μαζί με τον 24χρονο από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας για άλλη ποινική δικογραφία. Τότε στην κατοχή του είχε βρεθεί και κατασχεθεί πιστόλι, από το οποίο -εργαστηριακά- προέκυψε ότι είχαν πυροδοτηθεί οι κάλυκες που βρέθηκαν έξω από το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter