Γκάζι: Γιατί η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι ο «πιστολέρο» έχει βαρύ ποινικό μητρώο – Ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών

Γκάζι: Γιατί η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι ο «πιστολέρο» έχει βαρύ ποινικό μητρώο – Ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών

Tην έρευνα για τους πυροβολισμούς με τρεις τραυματίες έξω από κλαμπ στο Γκάζι ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Τις πρώτες ώρες μετά το περιστατικό η έρευνα είχε ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, ωστόσο η τροπή που παίρνει η υπόθεση, είχε ως αποτέλεσμα ο φάκελος να διαβιβαστεί στη Δίωξη Εκβιαστών και αυτό διότι ο τρόπος με τον οποίο έδρασε ο πιστολέρο, παραπέμπει τους αστυνομικούς σε ποινικό με βαρύ παρελθόν στο οργανωμένο έγκλημα.

Ο ένοπλος οδηγούσε τζιπ και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές τα θύματά του, που ήταν μία παρέα Κρητικών που είχε έρθει στην Αθήνα για μπάτσελορ.

Διαβάστε επίσης – Γκάζι: Σκηνές «Φαρ Ουέστ» έξω από κέντρο διασκέδασης – Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες

Το ερώτημα είναι εάν ο στόχος του ενόπλου ήταν το μαγαζί (στην περίπτωση αυτή πρόκειται για άνθρωπο της νύχτας και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών) ή εάν ο στόχος ήταν τα άτομα, που τελικά τραυματίστηκαν από τις σφαίρες.

Οι αστυνομικοί στην πρώτη φάση της έρευνας συνέλεξαν μαρτυρία, που έκανε λόγο για άντρες που λογοφέρανε πριν σημειωθούν οι πυροβολισμοί. Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες των 9 χιλιοστών, που μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Παράλληλα, υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγράψει το όχημα του δράστη. Μέχρι αυτή την ώρα, οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν έχουν εικόνα περί τίνος πρόκειται σε σχέση με το κίνητρο του δράστη.

Ήδη αστυνομικοί βρίσκονται στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται τα θύματα και θα προσπαθήσουν να πάρουν κατάθεση από τον άντρα που έχει τραυματιστεί ελαφρότερα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter