Γκάζι: Σκηνές «Φαρ Ουέστ» έξω από κέντρο διασκέδασης – Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες

Γκάζι: Σκηνές «Φαρ Ουέστ» έξω από κέντρο διασκέδασης – Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 7 το πρωί ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από κέντρο διασκέδασης, που βρίσκεται επί της οδού Ιάκχου, και άνοιξε πυρ εναντίων θαμώνων που εκείνη την ώρα έβγαιναν από αυτό.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα, ηλικίας 33, 28 και 24 που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Πώς έγινε η επίθεση

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 07:00 το πρωί, όταν ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε έξω από το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και οι δράστες άνοιξαν πυρ. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν 3 άνδρες από την Κρήτη, οι οποίοι είχαν βγει από ένα άλλο μαγαζί και πήγαιναν στο κλαμπ για να συνεχίσουν τη βραδιά τους.

Πρόκειται για δύο 28χρονους και έναν 33χρονο. Ο ένας 28χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι ενώ οι άλλοι 2 είναι αδέρφια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους 3 άνδρες και άνοιξε πυρ. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το τζιπ.

Οι Αρχές ερευνούν το σημείο, στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, ενώ αναμένεται να πάνε στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών ανέφεραν ότι ο στόχος των πυροβολισμών ήταν το γνωστό κλαμπ, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter