Γκάζι: Βίντεο-σοκ δείχνει τη στιγμή που ο πιστολέρο πυροβολεί εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς

Γκάζι: Βίντεο-σοκ δείχνει τη στιγμή που ο πιστολέρο πυροβολεί εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες για τον τρόπο που έδρασε ο «ψυχρός» πιστολέρο έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οπως φαίνεται από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο αδίστακτος πιστολέρο μετά από έναν σύντομο καβγά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με τους τρεις νεαρούς Κρητικούς βγάζει το όπλο του το σηκώνει και πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι τα τρία άτομα διαδοχικά

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Τικ Τok φαίνονται αρχικά οι δύο επιβάτες του ανθρακί Range Rover να κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ, να κατευθύνονται προς την παρέα των Κρητικών και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

 

Από το βίντεο επιβεβαίωνεται πως ο δράστης άνοιξε πυρ με μικρό όπλο, παλάμης όπως λέγεται.

Οι Αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το συγκεκριμένο υλικό καθώς και τις καταθέσεις των επτά μελών της παρέας που γλίτωσαν από τις σφαίρες του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί έχουν καταθέσει ότι ο καβγάς ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή όταν ένας από αυτούς φώναξε ένα «εεεε» προς τους υπόλοιπους αλλά οι δράστες νόμισαν πως μιλούσε σε αυτούς.

Αμέσως, ακινητοποίησαν το τζιπ τους επί της οδού Ιάκχου και κατέβηκαν ζητώντας το λόγο από τους νεαρούς οι οποίοι απάντησαν πως δεν μιλούσαν σε αυτούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter