Γλυκά Νερά: Νέες δηλώσεις από το συζυγοκτόνο – «Δεν ταξίδεψα στη Σούδα, δεν υπάρχει ημερολόγιο της Κάρολαϊν»

Γλυκά Νερά: Νέες δηλώσεις από το συζυγοκτόνο – «Δεν ταξίδεψα στη Σούδα, δεν υπάρχει ημερολόγιο της Κάρολαϊν»

Δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται σχετικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας έστειλε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δολοφόνος της 20χρονος  Κράουτς, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Όπως είπε νιώθει «ανακουφισμένος» από την απόφαση καθώς, όπως λέει, «ξέρω ότι η μητέρα της Κάρολαϊν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο». Αναφέρθηκε επίσης και σε ένα οικόπεδο που θα αγόραζε με την Κάρολαϊν στο Πικέρμι, λέγοντας ότι «ακούγονται ανακρίβειες» και σημείωσε πως «η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

Σχετικά με τα όσα είχε δηλώσει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαϊν ότι το φέρετρο της 20χρονης το πλήρωσε η μητέρα της, ο συζυγοκτόνος ανέφερε ότι «δεν πλήρωσε η οικογένειά της Κάρολαϊν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα», ενώ μίλησε και για όσα ακούγονται για επαφές που είχε με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρο Δογιάκη λέγοντας ότι «δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν, δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και για το ταξίδι στη Σούδα που ακούγεται πως έκανε τον Απρίλιο μαζί με κάποιο άλλο πρόσωπο και εν μέσω lockdown λέγοντας πως «ούτε εγώ, ούτε η Κάρολαιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια», ενώ τέλος σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Κάρολαϊν είπε: «Τη θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter