Γολγοθάς για χιλιάδες ασθενείς στο «Μεταξά»: Κύριοι υπεύθυνοι γιατί δεν έχει φτιαχτεί ακόμη το μηχάνημα ακτινοβολίας;

Γολγοθάς για χιλιάδες ασθενείς στο «Μεταξά»: Κύριοι υπεύθυνοι γιατί δεν έχει φτιαχτεί ακόμη το μηχάνημα ακτινοβολίας;

Το κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη αδυνατεί να επισκευάσει το μηχάνημα της ακτινοθεραπείας σε ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας, στο νοσοκομείο «Μεταξά», με αποτέλεσμα άνθρωποι να σφαδάζουν από τους πόνους και να χάνουν τις παρηγορητικές αλλά και τις στοχευμένες θεραπείες τους. Ένα σχεδόν μήνα μετά η αποκατάσταση του μηχανήματος δεν κατέστη δυνατή με αποτέλεσμα να αναβάλλονται θεραπείες χιλιάδων ασθενών.

Δείτε επίσης: Χωρίς μηχάνημα ακτινοβολίας το «Μεταξά»: «Θέλω να μην πονάω και μου το στερούν» καταγγέλλει καρκινοπαθής στο documentonews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr η επισκευή του μηχανήματος κοστίζει πολύ ακριβά, ποσό με τουλάχιστον τρία μηδενικά στο τέλος και εύλογα αναρωτιόμαστε αν αυτός είναι ο λόγος της καθυστέρησης της επισκευής του μηχανήματος.

Το documentonews.gr πριν λίγες μέρες ανέδειξε πρώτο την καταγγελία του καρκινοπαθούς, Τάκη Ανδρακάκου, ο οποίος μέσα από την επικοινωνία που είχε με το documentonews.gr έκανε έκκληση προς τους αρμόδιους ώστε να αποκαταστήσουν τη λειτουργία του ενός από τα δύο μηχανήματα για τις ακτινοβολίες, το οποίο κοντεύει ένα μήνα χαλασμένο.

Ο ίδιος σε σημερινή επικοινωνία του με το documentonews.gr εξοργισμένος και απογοητευμένος με την ελληνική πραγματικότητα, ξεσπά λέγοντας «πως αυτό που συμβαίνει μας αφορά όλους», εφόσον ακόμα και σήμερα δεν έχει κάνει την θεραπεία του.

Μάλιστα έχει κάνει σχετική ανάρτηση και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook όπου περιγράφει τον δικό του Γολγοθά.  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρακάκος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το νοσοκομείο του είπαν πως μετά τον ντόρο που έγινε, δόθηκε εντολή να φτιαχτεί άμεσα.

Δείτε επίσης: Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την κατάρρευση της Μονάδας Μαστού στο «Μεταξά»

Καταρρέουν τα νοσοκομεία: Εκτός ΕΣΥ 890 νοσηλευτές – Λήγουν οι συμβάσεις τους

Εγκατέλειψαν το ΕΣΥ, έφεραν τους ιδιώτες

Βενιζέλειο: Ένταση κατά την άφιξη Χρυσοχοΐδη – Πανό και συνθήματα από τους γιατρούς για την κατάρρευση του ΕΣΥ (Photos – Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter