Γρηγόρης Βαλτινός για Μελίνα Μερκούρη: Με έβαζε να κλέβω τσιγάρα από τον Ζυλ Ντασέν (Video)

Γρηγόρης Βαλτινός για Μελίνα Μερκούρη: Με έβαζε να κλέβω τσιγάρα από τον Ζυλ Ντασέν (Video)

Σε ένα αστείο περιστατικό με τη Μελίνα Μερκούρη αναφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός μιλώντας στο Action24.

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως η Μερκούρη του ζητούσε να «κλέβει» τσιγάρα από τον σκηνοθέτη και σύζυγό της Ζυλ Ντασέν.

Η αδυναμία της πρώην υπουργού πολιτισμού για το κάπνισμα ήταν γνωστή με αποτέλεσμα να έχει επιβαρυνθεί η υγεία της. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ντασέν της είχε ζητήσει να σταματήσει να καπνίζει.

«Η Μελίνα Μερκούρη ήταν σταρ. Αν έμπαινε τώρα εδώ, δεν υπήρχε περίπτωση να μην σταματούσαν τα πάντα. Δεν ξέρω εάν αυτό είχε να κάνει με το εκτόπισμα και την επιβολή της, ήθελε να στρέψει όλα τα φώτα και τα βλέμματα επάνω της», είπε και πρόσθεσε:

Αυτό ήταν η Μελίνα λοιπόν. Είχε πολύ χιούμορ, καταλάβαινες αμέσως τον χαρακτήρα της. Με έβαζε και έκλεβα τσιγάρα από τον (Ζυλ) Ντα Σεν, επειδή δεν την άφηνε να καπνίσει.

Τις μετρούσε τα τσιγάρα στο δικό της πακέτο. Εγώ το έκανα αλλά είχα τρομερές τύψεις και της έλεγα: θα με πιάσουν και θα γίνει φασαρία»

Τέλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού γενικότερα, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται κανείς να κερδίσει πολλά χρήματα από αυτό.

«Γιατί το θέατρο είναι μια φτωχή τέχνη, δεν πρόκειται να βγάλει κανείς λεφτά από το θέατρο. Ακόμα ξοδεύομαι. Είναι χειρότερο από καζίνο. Δεν ξέρεις τι θα πάει και τι όχι. Υπάρχουν κάποιες σταθερές.

Τις ξέρεις, τις τηρείς, τις εφαρμόζεις, ωστόσο, υπάρχουν κάποια ανεξέλεγκτα πράγματα που μπορεί να μην τα έχεις προσέξει είτε οι συγκυρίες έκαναν το έργο ανεπίκαιρο. Ή δεν έγινε καλή κατασκευή και γκρεμίστηκε ο πύργος» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:Έγκλημα Τέμπη: Εκπαιδευμένοι σκύλοι ξεψαχνίζουν το οικόπεδο στη Λάρισα – «Εάν υπάρχουν ανθρώπινα υπολείμματα θα τα εντοπίσουμε»Έγκλημα Τέμπη:

«Πάλι μπάχαλο στη δειγματοληψία» – Τι καταγγέλλουν συγγενείς θυμάτων και τεχνικοί σύμβουλοι

Έγκλημα Τέμπη: Πραγματογνώμονες στο χώρο με το αποσπασμένο χώμα – «Έπρεπε να έχουμε έρθει νωρίτερα εδώ» (Video)

Έδωσαν αποβολή σε μαθητές επειδή ήθελαν να τραγουδήσουν για τα Τέμπη – «Μην σιωπήσετε ποτέ», η αντίδραση Καρυστιανού

ΟΣΕ: Μετά το έγκλημα στα Τέμπη αναβάθμισαν σταθμάρχη που εμπλέκεται σε υπόθεση συγκάλυψης δυστυχήματος

Θεσσαλονίκη: Έπιασε φωτιά δίπλα σε τρένο λόγω ακαθάριστης γραμμής – Ένα χρόνο μετά τα Τέμπη τίποτα δεν έχει αλλάξει (Photos – Video)

Έγκλημα Τέμπη: Επιμένουν στο ανθρώπινο λάθος ΟΣΕ και Hellenic Train – Ξεκίνησε η πρώτη αστική δίκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter