Γυαλιά – καρφιά τα γραφεία του «Σίγμα» στην Κύπρο – Η στιγμή της εισβολής: «Δεχόμαστε επίθεση» (Video)

Γυαλιά – καρφιά τα γραφεία του «Σίγμα» στην Κύπρο – Η στιγμή της εισβολής: «Δεχόμαστε επίθεση» (Video)

Καμένα και διαλυμένα αυτοκίνητα, κατεστραμμένες πόρτες και παράθυρα αλλά και σωρούς από γυαλιά.

Αυτά αντικρίζει κάποιος την επόμενη μέρα της άνανδρης επίθεσης τραμπούκων εναντίον του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της ίδιας της ελευθεροτυπίας.

Δείτε επίσης: Κύπρος: Επίθεση με κροτίδες σε κτίρια ΜΜΕ από διαδηλωτές κατά των μέτρων για τον κορονοϊό

Ο όχλος μπούκαρε το βράδυ της Κυριακής στο συγκρότημα σπάζοντας και διαλύοντας περιουσία συναδέλφων αλλά και του ίδιου του Συγκροτήματος.

Οι φωτογραφίες θυμίζουν σκηνικό πολέμου, ενώ από νωρίς το πρωί η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και διεξάγει έρευνες για τα όσα επαίσχυντα έχουν σημειωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Το Σίγμα, σε ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Ντροπή. Θλίψη. Ανησυχία για το σήμερα που ξημέρωσε, το αύριο που θα μας βρει.

Τα όσα ντροπιαστικά εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου στο Συγκρότημά μας επιτάσσουν ηχηρή απάντηση από το συντεταγμένο δημοκρατικό κράτος. Χθες βράδυ κινδύνευσαν ζωές ανθρώπων δικών μας, της διπλανής πόρτας.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές χιλιάδων ευρώ σε προσωπικές περιουσίες αλλά και σε υλική περιουσία του Συγκροτήματός μας. Ουδείς πονεί τα υλικά. Ανησυχεί όμως στην έγνοια ότι οι αμετανόητοι τραμπούκοι προέβησαν σε ενέργειες κατάλυσης της ελευθεροτυπίας, της Δημοκρατίας.

Εμείς είμαστε εδώ. Δεν φιμωνόμαστε. Και χθες βράδυ και σήμερα και κάθε λεπτό κοντά σας υπηρετώντας τον σκοπό μας: την ενημέρωσή σας».

Πηγή: Sigmalive.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter