Γυναικοκτονία Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή την Τρίτη ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος – Συνεχίζεται η έρευνα για το αν είχε συνεργό (Video)

Γυναικοκτονία Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή την Τρίτη ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος – Συνεχίζεται η έρευνα για το αν είχε συνεργό (Video)

Στον ανακριτή αναμένεται την Τρίτη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, μία υπόθεση γυναικοκτονίας που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας υποστήριξε πως δεν υπήρχε μόνο ένα σημείο – κλειδί που οδήγησε στον δράστη, αλλά ένας συνδυασμός στοιχείων.

Όπως είπε, ότι η αστυνομία αρχικά έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο της ληστείας αλλά εφόσον δεν μπορούσε να αποδειχθεί, προχώρησε στο δεύτερο σενάριο, αυτό της ανθρωποκτονίας ενώ επίσης σημείωσε πως η ερευνά της ασφάλειας στηρίχθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση και τα ψηφιακά πειστήρια.

Τόνισε, μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ένδειξη για ύπαρξη συνεργού αλλά η ερευνά συνεχίζεται.

Ερωτηθείς αναφορικά με το γεγονός πως δεν ελήφθησαν φωτογραφίες κατά την είσοδο της αστυνομίας στον χώρο, ώστε να υπάρχουν αποδείξεις για το πώς ήταν δεμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, υποστήριξε πως όταν κάποιος που βρίσκεται σε κίνδυνο καλεί την αστυνομία, προτεραιότητα είναι να διασωθεί ο άνθρωπος αυτός και να αποκλειστεί ο χώρος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γυναικοκτόνος θα επιχειρήσει να πείσει πως δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία και ότι δεν είχε συνεργό ενώ δηλώνει συντετριμμένος.

Το οικόπεδο και το «θέατρο» των προηγούμενων ημερών

Επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παρουσίαζε στις αρχές ως «ειδυλλιακή» τη σχέση του με τη δολοφονηθείσα Καρολάιν. Στα τέλη Μαΐου, ο 32χρονος, ο οποίος εκ των υστέρων ομολόγησε τελικά ότι σκότωσε την 20χρονη κοπέλα και μητέρα, έλεγε στους αστυνομικούς: «Με την γυναίκα μου είχαμε φτιάξει μια χαρούμενη οικογένεια και ήμασταν ευτυχισμένοι που θα μπαίναμε σε λίγο καιρό στο δικό μας σπίτι».

Μάλιστα, προσφερόταν να βοηθήσει, όπως έλεγε, στην έρευνα της αστυνομίας προσποιούμενος πως η σχέση του με την Καρολάιν ήταν πολύ καλή ενώ σε αυτό το μήκος κύματος επιστράτευσε το «χαρτί» για ένα οικόπεδο που είχαν αγοράσει με την Καρολάιν, πέντε ημέρες νωρίτερα.

Μεταξύ άλλων είχε υποστηρίξει πως η ζωή τους είχε μπει σε μία «ροή»: «Είχαμε μπει σε μια ροή στην ζωή μας και κάναμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Ένα από αυτά ήταν αγοράσουμε το δικό μας σπίτι, ώστε να είμαστε πιο άνετα στο δικό μας χώρο. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για να αγοράσουμε σπίτι. Κοιτούσαμε περιοχές στα Μεσόγεια. Στην αρχή είδαμε κάποια σπίτια ήδη χτισμένα, όμως επειδή δεν μας αρέσει κάποιο σκεφτήκαμε ότι ίσως είναι καλύτερο να φτιάξουμε το δικό μας, όπως το θέλαμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter