Η απάντηση του υποψηφίου δημάρχου Τριφυλλίας, Άγη Κατρίτση για το κτίριο «φάντασμα» των Ιαματικών Λουτρών Βρωμονερίου

Η απάντηση του υποψηφίου δημάρχου Τριφυλλίας, Άγη Κατρίτση για  το κτίριο «φάντασμα» των Ιαματικών Λουτρών Βρωμονερίου

Επιστολή προς το documentonews.gr απέστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλλίας, Άκης Κατρίτσης σχετικά με το δημοσίευμα για το κτίριο «φάντασμα» των Ιαματικών Λουτρών Βρωμονερίου».

Διαβάστε σχετικά: Γαργαλιάνοι: Η απίστευτη ιστορία με το κτίριο «φάντασμα» των Ιαματικών Λουτρών Βρωμονερίου

Πρόκειται για όσα δημοσίευσε το documentonews.gr, πριν από λίγες μέρες μετά από «καταγγελίες κατοίκων» σχετικά με το κτίριο των Ιαματικών Λουτρών Βρωμονερίου, το οποίοι ανεγέρθηκε με χρήματα του ελληνικού Δημοσίου, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε.

Στην επιστολή του ο κ. Κατρίτσης παραθέτει ορισμένα σημεία τα οποία όπως αναφέρει χρίζουν «διευκρίνησης και διόρθωσης». Όπως λέει ο επί τέσσερις τετραετίες δήμαρχος στην περιοχή και συγκεκριμένα από το 1982 έως το 1994, «είμαι από αυτούς που έχουν αναγνωρίσει την χρόνια απαξίωση και καταστροφή του κτιρίου, την μη ολοκλήρωση του ολοκληρωμένου σχεδίου, τον στόχο της λειτουργίας και αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών Βρωμονερίου».

Διαβάστε αναλυτικά όσα επισημαίνει στην επιστολή του:

– «Η εκπόνηση των μελετών για την αξιοποίηση των Λουτρών Βρωμονερίου ξεκίνησε, από την Κρατική Νομαρχία το 1987 και ολοκληρώθηκε το 1989.

– Το έργο του Λουτροθεραπευτηρίου δεν ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 1990 αλλά αρχές του 1995, όταν πλέον δεν ήμουν εγώ Δήμαρχος Γαργαλιάνων. Διευκρινίζω ότι Δήμαρχος Γαργαλιάνων ήμουν από 01.01.1983 έως 31.12.1994. Όπως, αληθώς αναφέρεται στην ανάρτηση, το έργο παραδόθηκε στο Δήμο Γαργαλιάνων από την κρατική Νομαρχία το έτος 1995.

– Ευλόγως λοιπόν ισχυρίζομαι και επικαλούμαι την μνήμη των μελών του τότε Δημοτικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων, επί Δημαρχίας του αειμνήστου Δημάρχου Σπυρίδωνα Μουντά, ότι το έργο παραδόθηκε σε Άριστη Κατάσταση και δεν «…είχε αφεθεί στην μοίρα του…» όπως ανακριβώς αναφέρουν «οι καταγγέλοντες κάτοικοι των Γαργαλιάνων». Θα ήταν άλλωστε μέγιστη προσβολή στην μνήμη του Σπυρίδωνα Μπουντά να ισχυριστεί κάποιος ότι ως Δήμαρχος παρέλαβε ένα λεηλατημένο και κατεστραμμένο έργο και δεν προέβη σε ενέργειες και καταγγελίες προς πάσα αρχή.

– Ως προς την χρόνια απαξίωση και καταστροφή του κτιρίου, την μη ολοκλήρωση του ολοκληρωμένου σχεδίου, τον στόχο της λειτουργίας και αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών Βρωμονερίου είμαι από αυτούς που το έχουν αναγνωρίσει και το έχω εντάξει στις πρώτες προτεραιότητες του προγράμματός μας.

Κατόπιν αυτών και επειδή έχω προσωπικό ενδιαφέρον ως τότε Δήμαρχος Γαργαλιάνων, ως Πολίτης και ως υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας με τον συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΊΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ», παρακαλώ όπως δημοσιευθεί το παρόν για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών σας και την αποκατάσταση της Ιστορικής Αλήθειας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter