Η Αστυνομία πάταξε το εμπόριο ναρκωτικών κατάσχοντας… 0,8 γραμμάρια κάνναβης και τα media την αποθέωσαν

Η Αστυνομία πάταξε το εμπόριο ναρκωτικών κατάσχοντας… 0,8 γραμμάρια κάνναβης και τα media την αποθέωσαν

«Ο Τάκης Θεοδωρικάκος κατάφερε να πατάξει το εμπόριο ναρκωτικών». Αυτός ο εμφανώς ειρωνικός τίτλος, θα μπορούσε κάλλιστα να αξιοποιηθεί από ορισμένα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία προ εικοσιτετραώρου περίπου πληροφόρησαν τους πολίτες για επιτυχημένη επιχείρηση «σκούπα» της ελληνικής αστυνομίας στο άντρο της διεθνούς εγκληματικότητας, δηλαδή στα Εξάρχεια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία προβλήθηκε από συγκεκριμένα Μέσα ως «επιχείρηση σκούπα στα Εξάρχεια για διακίνηση ναρκωτικών», οι έρευνες στην περιοχή που η κυβέρνηση έχει εμφανίσει περίπου ως το Μεδεγίν της Ευρώπης, απέδωσαν καρπούς, αφού κατασχέθηκε η ασύλληπτη ποσότητα των 0,8 (ολογράφως, μηδέν κόμμα οκτώ) γραμμαρίων κάνναβης, καθώς και 4 (ολογράφως, τέσσερα) φαρμακευτικά δισκία.

Την είδηση πρωτομετέδωσε ασφαλώς το υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο η επιχείρηση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ συμμετείχαν και αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της Ο.Π.Κ.Ε. και της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Η είδηση της κατάσχεσης των 0,8 γραμμαρίων κάνναβης προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι γέλασαν με την ψυχή τους, γράφοντας χιουμοριστικά ποστ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Αστυνομία, συνεπικουρούμενη από μέσα ενημέρωσης, προβάλλει ως επιτυχίες, αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Προ μηνών για παράδειγμα, η ΕΛ.ΑΣ. μας είχε πληροφορήσει ότι κατάσχεσε μπουκάλια με αλκοόλ στο ΑΠΘ από τσάντα κάποιων οι οποίοι δεν ήταν φοιτητές. Και η γελοιότητα όμως έχει τα όρια της. Ή θα έπρεπε να τα έχει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter