H Λαμία συνεχίζει το αήττητο σερί, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

H Λαμία συνεχίζει το αήττητο σερί, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Λαμία νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 8η αγωνιστική της Super League και συνεχίζει έτσι το αήττητο σερί οκτώ αγώνων στην έδρας της, σε ντίθεση με τον ΠΑΣ που συμπλήρωσε σήμερα πέντε σερί ήττες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Μαρτίνεθ, το σουτ του οποίου κόντραρε και στον Τζίμα (1-0). Ο ΠΑΣ βγήκε στην επίθεση και αφού έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Εραμούσπε (15’) και Κόντε (17’), στο επόμενο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση. Κόρνερ του Σόρια και ο Εραμούσπε με συρτό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-1 (18’). Στο 37’ ο Μαρτίνεθ γύρισε στον Καρλίτος, αυτός έκανε τη σέντρα και στο ύψος της μικρής περιοχής ο Λόνγκο νίκησε στον αέρα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των φιλοξενούμενων (Εραμούσπε, Παντελάκη) κι έγραψε το 2-1 για την ομάδα του Βόκολου.

Στο 2ο ημίχρονο, ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει για ένα γρήγορο γκολ ισοφάρισης και στο 55’ ο Ριένστρα με ωραίο σουτ λίγο άουτ απείλησε τον Κοσέλεφ. Όμως την μεγάλη διπλή ευκαιρία έχασε στο 71’ με δύο σουτ του ξεμαρκάριστου Τόσιτς, όπου το πρώτο έσωσε ο Κλέιμαν και το δεύτερο πάνω στη γραμμή ο Καραχάλιος. Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρούν την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι έψαχναν τις αντεπιθέσεις και απειλούσαν με 3ο γκολ. Αξιοσημείωτο επίσης ήταν το γεγονός ότι στο 78’ έκανε το ντεμπούτο του με τη Λαμία ο 33χρονος διεθνής Ρώσος Αλαν Τζαγκόεφ, μετά από μια δεκαετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας…

Ο διαιτητής Γκάμαρης «κιτρίνισε» τους Τζίνο, Σόρια, Σίντλεϊ, Εραμούσπε, Κοσέλεφ, Ακούνια, ενώ απέβαλε τον Διαμάντη, προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (78’ Τζανδάρης), Αμαράλ (56’ Τόσιτς), Μαρτίνεθ (78’ Τζαγκόεφ), Λόνγκο (56’ Ακούνια), Καρλίτος (70’ Σλίβκα).

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (67’ Γκάρο), Τζίνο, Παμλίδης, Τζίμας (59’ Ροσέρο), Κόντε (75’ Μπάλαν).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter