Η Νέα Δημοκρατία θέλει να αλλάξει μόνη της… το Σύνταγμα αλλά κατηγορεί τον Τσίπρα για αλαζονεία

Η Νέα Δημοκρατία θέλει να αλλάξει μόνη της… το Σύνταγμα  αλλά κατηγορεί τον Τσίπρα για αλαζονεία

Στον δρόμο της τοξικότητας και της χυδαιότητας παραμένει η Νέα Δημοκρατία στο φόντο της κυριακάτικης εκλογικής επικράτησής της, επιτιθέμενη στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα για την θεσμική παρουσία του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη συμβολή του στην επιτάχυνση των διαδικασιών των διερευνητικών εντολών.

Το ρεσιτάλ χυδαιότητας και υποκρισίας της Νέας Δημοκρατίας και του Άκη Σκέρτσου συνεχίζεται και μετά την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, προδίδοντας τους φόβους και την ανασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι, μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την ανακοίνωση πως δεν θα λάβει τη διερευνητική εντολή καθώς οι συσχετισμοί δεν επιτρέπουν τον σχηματισμό κυβέρνηση συνεργασίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος του επιτέθηκε, παρότι ακόμα και το χθεσινό δελτίο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου διαμήνυε πως ζήτησε από τους πολιτικούς αρχηγούς την επιτάχυνση των διαδικασιών για προσφυγή στις κάλπες την 25η Ιουνίου.

Μάλιστα, ο Α. Σκέρτσος δεν έμεινε εκεί, καθώς σε μία ακόμα ένδειξη της αλαζονείας του Μοσχάτου, υποδυόμενος την «φωνή της κοινωνίας»… ανακοίνωσε στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ πως η κοινωνία τον φοβάται, ενώ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον Α. Τσίπρα ως «αλαζονικό ηγεμόνα» (!) την ίδια στιγμή που ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης δεν δίστασε να αποκαλύψει σε προκλητικό ύφος ότι στόχος της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές είναι να πάρει το κόμμα 180 έδρες στη Βουλή ώστε να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Άκη Σκέρτσου:

Ο κ. Τσίπρας μας είπε εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο -αφού αρνήθηκε ως όφειλε εκ του Συντάγματος να παραλάβει τη διερευνητική εντολή- ότι φοβάται για την κοινωνία. Τα αποτελέσματα πάντως των εκλογών δείχνουν πως η κοινωνία τον φοβάται. Και τον απορρίπτει. Αντί να υποδύεται συνεπώς την αυθεντική φωνή της δημοκρατίας και της κοινωνίας, ας κατέβει από το δικό του θώκο του αλαζονικού ηγεμόνα για να ακούσει καλύτερα τι του είπαν οι πολίτες. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει επιτέλους την -οφειλόμενη από το 2019- αυτοκριτική του χωρίς να τους προσβάλλει άλλο.

Διαβάστε επίσης:

Η νίκη της ΝΔ άνοιξε την όρεξη του Άδωνη για αναθεώρηση του Συντάγματος (Video)

Ασυγκράτητοι για την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία

«Όλα για όλα» στον στόχο της αυτοδυναμίας η Νέα Δημοκρατία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter