«Όλα για όλα» στον στόχο της αυτοδυναμίας η Νέα Δημοκρατία

«Όλα για όλα» στον στόχο της αυτοδυναμίας η Νέα Δημοκρατία

Στη γραμμή των δεύτερων εκλογών και του στόχου για αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας εκπέμπουν από το Μοσχάτο, με τις πρώτες αντιδράσεις να απορρίπτουν κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας μετά την διαφαινόμενη επικράτηση στις σημερινής εκλογές.

Μετά τις πρώτες αντιδράσεις στα exit polls που δήλωναν ικανοποίηση για τα πρώτα δείγματα «καθαρής επικράτησης» της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε η δήλωση του εκπροσώπου του Κυριάκου Μητσοτάκη να προϊδεάσει για όσα ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα δηλώσει περί τις 9 το βράδυ.

«Το exit poll δείχνει σαφή τάση ανανέωσης εντολής στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να συνεχίσουν τις μεγάλες αλλαγές που προσδοκά η ελληνική κοινωνία» υποστήριξε ο Άκης Σκέρτσος από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σε τηλεοπτικό πάνελ δήλωσε ξεκάθαρα πως απορρίπτουν ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

«Το exit poll αποτελεί ένδειξη, θα περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα για να σχολιάσουμε και τον πρωθυπουργό να κάνει επίσημη δήλωση και ανάγνωση των αποτελεσμάτων» είπε ο απερχόμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος ακόμα.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε πως πρόκειται για «εντολή αυτοδυναμίας», δείχνοντας και αυτός πως η τακτική των γαλάζιων θα είναι να πάνε σε δεύτερες εκλογές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter