Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου υποκλίνεται στον Μίλτο Τεντόγλου – «Η ομορφιά ενός τεράστιου άλματος»

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου υποκλίνεται στον Μίλτο Τεντόγλου – «Η ομορφιά ενός τεράστιου άλματος»
Πηγή: Twitter/@WorldAthletics

Με ένα απίστευτο άλμα «πέταξε» και πάλι ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου, κατακτώντας την κορυφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη.

Στη μάχη που έδωσε ο Ελληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής με τους τρεις Τζαμαϊκανούς τους κέρδισε όλους και πλέον τα έχει πάρει όλα! Ο Μίλτος κατάφερε να μπει στη λίστα των αθλητών που έχουν κατακτήσει τουλάχιστον δύο μετάλλια στο μήκος σε παγκόσμιο ανοικτού στίβου σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε 19 διοργανώσεις μόλις δέκα αθλητές έχουν κατακτήσει μετάλλιο σε τουλάχιστον δύο διοργανώσεις και ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας από αυτούς.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, θέλοντας και αυτή να αποθεώσει τον πρωταθλητή Μίλτο, ανέβασε σε ανάρτηση της μια φωτογραφία-κολάζ που δείχνει την πορεία του Τεντόγλου στο 6ο και-τελευταίο του άλμα στα 8,52μ. στον χθεσινό αγώνα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη, γράφοντας: «Η ομορφιά ενός τεράστιου άλματος εις μήκος».

To χρυσό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου

Παρατεταμένα χειροκροτήματα, χαμόγελα, συγκίνηση και… μπύρα περιελάμβανε η υποδοχή του νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή του μήκους, Μίλτου Τεντόγλου, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ελληνική αποστολή στη Βουδαπέστη.

Τα μέλη της οικογένειάς του και οι συναθλητές του στην Εθνική ομάδα περίμεναν την άφιξη του 25χρονου, τον οποίον υποδέχθηκαν με «όλε». Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία την Πέμπτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 35χλμ βάδην περίμενε τον Τεντόγλου κρατώντας ένα ποτήρι μπύρα, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή να τσουγκρίζει το ποτήρι του με το δικό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τεντόγλου – Πέταξε στα 8,52μ στη Βουδαπέστη (Video)

Διαβάστε επίσης: Αποθεωτική υποδοχή στον Τεντόγλου – Τα «όλε» και η μπύρα με τη Ντρισμπιώτη (Video)

Διαβάστε επίσης: «Ο Τεντόγλου είναι ο Τζόρνταν του στίβου»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter