Η πραγματικότητα διαψεύδει Μητσοτάκη για τα «διχίλιαρα» της Αττικής Οδού

Η πραγματικότητα διαψεύδει Μητσοτάκη για τα «διχίλιαρα» της Αττικής Οδού

Τη συνεχιζόμενη «κοροϊδία» της Αττικής Οδού στους εγκλωβισμένους για ώρες στα χιόνια από την κακοκαιρία Ελπίδα, καταγγέλλουν οι πολίτες που υποβάλλουν αίτηση για την καταβολή του ποσού της αποζημίωσης των 2000 ευρώ από την εταιρεία.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του ιστότοπου dikastiko.gr , πράγματι στον φάκελο που θα πρέπει να υποβάλλουν όσοι ζητήσουν να πληρωθούν τις 2.000 ευρώ και συγκεκριμένα στην απόδειξη πληρωμής υπάρχει μια ξεκάθαρη αποστροφήπου συνιστά – κατά τους δικηγόρους- δήλωση αποποίησης περαιτέρω αποζημίωσης.
«Υπό την επιφύλαξη καταβολής του ποσού των 2. 000 € στον υποδειχθέντα τραπεζικό λογαριασμό με IBAN ……. που τηρώ στην τράπεζα ………. δηλώνω ότι το ως άνω ποσό θα μου καταβληθεί για το ανώτερο συμβάν και συνιστά εύλογη χρηματική ικανοποίηση για την στενοχώρια και την ταλαιπωρία που υπέστην εξαιτίας της παραμονής μου την 24/25 Ιανουαρίου 2022 στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής οδού», αναφέρει χαρακτηριστικά μια ξεκάθαρη αποστροφή στην απόδειξη πληρωμής.
απόδειξη είσπραξης
Η είδηση έρχεται ως ηχηρή διάψευση της δήλωσης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στις 26 Ιανουαρίου τόνιζε πως «η πρόβλεψη αποζημίωσης είναι ανεξάρτητη από όσες ιδιωτικές απαιτήσεις μπορεί να εγερθούν ή από τις ενέργειες που θα ακολουθήσει το Δημόσιο στο θέμα».

Μυστικά & Documento

29/01/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter