Ηλεία: Σε αργία ο Συντονιστής Αγροτικών Θεμάτων της ΝΔ λόγω αμετάκλητης καταδίκης του για πλαστογραφία

Ηλεία: Σε αργία ο Συντονιστής Αγροτικών Θεμάτων της ΝΔ λόγω αμετάκλητης καταδίκης του για πλαστογραφία

Σε αργία τέθηκε με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας και πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, λόγω της εμπλοκής του σε ποινική υπόθεση πλαστογραφίας!

Το γεγονός προκάλεσε σοβαρές «αναταράξεις» στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο εκτός από δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ήλιδας είναι και τοποθετημένος ως συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με απόφαση της ΝΔ!

Πρόσωπα που πρόσκεινται στην ΝΔ κάνουν λόγο για «εσωκομματική διαμάχη και πόλεμο» μεταξύ τοπικών στελεχών με αφορμή την «άδικη» – όπως την χαρακτηρίζουν – πρόσφατη απομάκρυνση  του Χρήστου Γαβρά από πρόεδρο της ΔΕΕΠ…

Μιλώντας στο documentonews.gr ο κ. Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι υπήρξε από το 2012 δικαστική απόφαση εναντίον του για πλαστογραφία που αφορούσε τα περιβόητα τριχίλιαρα! που είχαν δοθεί με συνοπτικές διαδικασίες από την κυβέρνηση της ΝΔ το 2007 στους πυρόπληκτους με αφορμή τις τότε φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές.

«Πήρα όπως χιλιάδες συμπολίτες μου το τριχίλιαρο επειδή είχα υποστεί κι εγώ ζημιές αλλά στην πορεία μου είπαν ότι δεν το δικαιούμαι. Αν και επέστρεψα όλα τα χρήματα με τόκο εν τούτοις παρέμεινε η πρωτόδικη καταδίκη μου η οποία φαίνεται ότι κατέστη αμετάκλητη καθώς – λόγω λάθους του δικηγόρου μου – δεν ασκήθηκε έφεση σε αυτή. Προσωπικά δεν έχω βλάψει ποτέ κανένα και πορεύομαι πάντα σε καθεστώς διαφάνειας…»,ανέφερε στο documentonews.gr ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Το ζήτημα του πρωτοκλασάτου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία που τέθηκε πρόσφατα σε αργία με απόφαση του γ.γ. της  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, δημιουργεί νέα ερωτηματικά που σχετίζονται με τις δικαστικές Αρχές και με το δικαίωμα του να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2019 ενώ υπήρχε σε βάρος του αμετάκλητη καταδίκη για πλαστογραφία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter