Ηλιόπουλος για Κολωνό: Να απαντήσει ο Θεοδωρικάκος στις καταγγελίες για συγκάλυψη από το τοπικό αστυνομικό τμήμα

Ηλιόπουλος για Κολωνό: Να απαντήσει ο Θεοδωρικάκος στις καταγγελίες για συγκάλυψη από το τοπικό αστυνομικό τμήμα

«Το γεγονός ότι ο δράστης έχει φωτογραφίες με πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, επί της αρχής δεν δημιουργεί πολιτικό ζήτημα. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν υπάρχουν ενδείξεις για κύκλωμα σε συνδυασμό με τις καταγγελίες για συγκάλυψη από το τοπικό αστυνομικό τμήμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, συμπληρώνοντας παράλληλα: «Ο κ. Θεοδωρικάκος δεν έχει απαντήσει ακόμα σε αυτές τις καταγγελίες».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5 FM», ο Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε επίσης ότι «έχουμε μία υπόθεση γνωστή στις αρχές εδώ και ένα μήνα και μέχρι στιγμής το θύμα δεν έχει την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και του κράτους έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά».

Παράλληλα, αναφερόμενος στα fake news κυβερνητικών βουλευτών σχετικά με την νομοθεσία περί βιασμού ο Νάσος Ηλιόπουλος τονίζει: «Μπροστά λοιπόν σε έναν πανικό που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία, εκτοξεύει λάσπη και ψέματα. Ακούσαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το βιασμό πλημμέλημα –ψέμα, δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Ακούσαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε στη Βουλή την αυστηροποίηση των ποινών για τους βιαστές ανηλίκων –επίσης ψέμα. Αντίθετα, ο ποινικός κώδικας που έφερε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά προέβλεψε ότι σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός. Αυτό ήταν μια ξεκάθαρη κίνηση αυστηροποίησης του πλαισίου».

«Είναι επίσης αδιανόητο ότι ο Δήμος Αθηναίων ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα και με μία διαρροή, μόλις χθες αργά το βράδυ, απομάκρυνε τη σύζυγο του φερόμενου βιαστή από τη διοίκηση του δημοτικού βρεφοκομείου, μετά την καταγγελία της μητέρας του θύματος ότι την προσέγγισε η συγκεκριμένη κυρία, προσφέροντάς της χρήματα για να συγκαλύψει την κατηγορία», σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος και κατέληξε επισημαίνοντας:

«Σε κάθε περίπτωση αυτή η υπόθεση είναι ένα τεράστιο χαστούκι που πρέπει να ταρακουνήσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Για το πώς μια οικογένεια πολύτεκνη που ζούσε σε συνθήκες ακραίας φτώχειας ήταν μια κατάσταση που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν αυτά τα εγκλήματα».

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη

Ο Ηλιόπουλος αποδομεί τα fake news Κουμουτσάκου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Την απομάκρυνση της συζύγου του μαστροπού από το δήμο Αθηναίων ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter