Ηλιόπουλος προς Σκέρτσο: «Η ψυχή της παράταξής σας είναι ο Αντώνης Σαμαράς»

Ηλιόπουλος προς Σκέρτσο: «Η ψυχή της παράταξής σας είναι ο Αντώνης Σαμαράς»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μετά το τέλος της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στην Βουλή, όπου διαφοροποιήθηκε με ηχηρό τρόπο στο νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, τον λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, όπου απευθυνόμενος προς τον Άκη Σκέρτσο ανέφερε «Καλά ξεμπερδέματα».

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι «αυτό που ακούσαμε εδώ μέσα είναι η ψυχή της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ο λόγος που παραμένετε ο χορηγός της ακροδεξιάς» προσθέτοντας ότι η γαλάζια παράταξη που επικαλείται τον φιλελευθερισμό, είναι εκείνη που έχει χαρακτηρίσει πολιτικούς της αντιπάλους «ανθέλληνες».

Παράλληλα, ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε και στην αναφορά του Σαμαρά ότι «δέχεται μπούλινγκ, όποιος διαφωνεί με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο». Χαρακτηριστικά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς σημείωσε ότι «μπούλινγκ είναι ο κακοποιητικός λόγος που ακούγεται όλες αυτές τις μέρες στη Βουλή. Μπούλινγκ δέχονται τα παιδιά που είναι στο περιθώριο και δέχονται αδικία». Επίσης, υπενθύμισε τον κακοποιητικό λόγο που παρήχθη μετά τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Τέλος, ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι «αυτό το νομοσχέδιο είναι νίκη όλων των παιδιών που αγωνίζονται για ισότητα», συμπληρώνοντας ότι σήμερα γίνεται μισό βήμα, αλλά με στα δικαστήρια θα γίνει ολόκληρο βήμα». Σημειώνεται ότι ο Άκης Σκέρτσος δεν πήρε τον λόγο για να απαντήσει.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αντώνης Σαμαράς διαφοροποιήθηκε με βροντερό τρόπο, μιλώντας για επιβολή της woke κουλτούρας και ενός υποκριτικού δικαιωματισμού. Μάλιστα, κάλεσε τους βουλευτές να καταψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο που όπως ανέφερε ανατρέπει τον θεσμό της οικογένειας και νομιμοποιεί τον παραλογισμό.

Διαβάστε επίσης: Βουλή: Απασφάλισε ο Σαμαράς με προσωπικές βολές κατά Μητσοτάκη για τον γάμο ομοφύλων – «Αυτά δεν έχουν σχέση με την παράταξή μας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter