Καιρός: Η βαροβαθμίδα και οι εκτιμήσεις για βροχές – Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα (Video)

Καιρός: Η βαροβαθμίδα και οι εκτιμήσεις για βροχές – Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα (Video)

Με άστατο καιρό ξεκίνησε η εβδομάδα. Κύριο χαρακτηριστικό οι τοπικές βροχές και οι δυνατοί βοριάδες, φαινόμενα τα οποία θα απασχολήσουν και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Όσον αφορά τη σημερινή ημέρα, αναμένονται βροχές στα ανατολικά και νότια τμήματα, ωστόσο αναμένεται βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, οι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα 7 μποφόρ στα κεντρικά και νότια τμήματα του Αιγαίου. Ο συνδυασμός υψηλών πιέσεων από τα Βαλκάνια με τις χαμηλές πιέσεις από την ανατολική Μεσόγειο, έχουν αποτέλεσμα δημιουργίας βαροβαθμίδας, λόγω διαφοράς πίεσης και ως εκ τούτου οι βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι έντονοι.

Παράλληλα, ο μετεωρολόγος του Open TV σημείωσε ότι δεν αναμένονται έντονα φαινόμενα βροχοπτώσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πλην τοπικών βροχών στην Κρήτη, σήμερα και αύριο. Από την Παρασκευή και μετά, υπάρχει πιθανότητα βροχών στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, ο υδράργυρος θα κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, μεταξύ 25-28 βαθμών Κελσίου, ενώ οι δυνατοί άνεμοι στο Αιγαίο θα κοπάσουν στα μέσα της εβδομάδας.

 

Καιρός: Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Κροκοδείλια δάκρυα για τη γυναικοκτονία, «εύσημα» στην ΕΛΑΣ για την «ταχεία έρευνα»

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Aπόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

ΝΔ: Κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί του συνεδρίου – Επιταχύνεται η πολιτική φθορά της κυβέρνησης

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες – Αναλυτική πρόγνωση

Εορταστικό ωράριο – Πάσχα 2024: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter