Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία, έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (Video)

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία, έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (Video)

Στα κανονικά για την εποχή επίπεδα αναμένεται να κινηθεί ο καιρός, με τους μετεωρολόγους να εκτιμούν ότι τελειώνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα η καλοκαιρία και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Την Παρασκευή αναμένεται νέο σύστημα κακοκαιρίας από την Ιταλία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, το οποίο θα φέρει ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, πρώτα θα επηρεαστούν περιοχές της δυτικής Ελλάδας αλλά και τα νησιά του Ιονίου, ενώ σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, το Σάββατο θα βρέχει σχεδόν σε όλη την επικράτεια. Παράλληλα, θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί στους 21-23 βαθμούς στην Αθήνα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ.

Την Κυριακή αναμένεται πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού, ενώ θα πέσουν τα πρώτα χιόνια στα βουνά της χώρας, με υψόμετρο άνω των 1.600μ.

Το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει εκ νέου από την ερχόμενη Δευτέρα, όπου αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter