Καιρός: Προειδοποιήσεις για σοβαρή επιδείνωση το Σαββατοκύριακο – Πιθανότητα για χιόνια στα ορεινά

Καιρός: Προειδοποιήσεις για σοβαρή επιδείνωση το Σαββατοκύριακο – Πιθανότητα για χιόνια στα ορεινά

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, με κορύφωση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις τελευταίες αναλύσεις των μετεωρολόγων.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος σε ανάρτησή του στα social media προειδοποίησε για την πιθανότητα πρόσκαιρης αλλά σοβαρής επιδείνωσης του καιρού σε όλα τα Βαλκάνια, που ίσως επηρεάσει και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (LIVE)

Συγκεκριμένα, έγραψε για ένα «πολύ γρήγορα κινούμενο αλλά ιδιαίτερα δραστήριο και βαθύ βαρομετρικό χαμηλό , το οποίο και θα μπορούσε να φέρει έστω και για κάποιες ώρες σφοδρούς ανέμους σε στεριά και θάλασσα, τοπικά δυνατές βροχές αλλά και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά».

Ο ίδιος σημείωσε ωστόσο ότι η ακριβής τροχιά του φαινομένου δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα μέσω των προγνωστικών μοντέλων.

Διαβάστε σχετικά: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές: Πρόβλεψη ακόμη… και για χιόνια – Πού αναμένονται τα φαινόμενα (LIVE)

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Οσοι σχεδιάζετε ταξίδι και όχι μόνο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα αλλά και στα υπολοιπα Βαλκάνια έχετε υπόψη σας σας παρακαλώ να παρακολουθείτε τις προβλεπόμενες καιρικές εξελίξεις μέσα από τα δελτία καιρού τα επόμενα 24ωρα, καθώς ενισχύεται και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το σενάριο πρόσκαιρης αλλά σοβαρής πανβαλκανικής-πανελλαδικής επιδείνωσης του καιρού από ένα πολύ γρήγορα κινούμενο αλλά ιδιαίτερα δραστήριο και βαθύ βαρομετρικό χαμηλό , το οποίο και θα μπορούσε να φέρει έστω και για κάποιες ώρες σφοδρούς ανέμους σε στεριά και θάλασσα, τοπικά δυνατές βροχές αλλά και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά, η ακριβής τροχιά του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εντελώς! ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter