Καιρός: «Σύντομη διαταραχή» και στο βάθος… οργανωμένη κακοκαιρία – Τι αλλάζει τις επόμενες ημέρες (Video)

Καιρός: «Σύντομη διαταραχή» και στο βάθος… οργανωμένη κακοκαιρία – Τι αλλάζει τις επόμενες ημέρες (Video)

Ο καιρός θα παραμείνει ανοιξιάτικος στη μεγαλύτερη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ευνοώντας βόλτες και εξορμήσεις στην εξοχή. Το πεδίο υψηλών πιέσεων διατηρεί, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, καλές τις καιρικές συνθήκες, με ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Ωστόσο, το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει για μερικές ώρες, από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Αιτία μία «σύντομη διαταραχή» η οποία, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος του Open TV, θα επηρεάσει τα ανατολικά και τα βόρεια της χώρας.

Ψυχρές αέριες μάζες από την Ανατολική Ευρώπη θα φέρουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να εξασθενούν το επόμενο πρωί. Θα επηρεαστούν κυρίων περιοχές της ανατολικής και της βόρειας Ελλάδας, ενώ σταδιακά, όσο προχωρά η νύχτα, η «σύντομη διαταραχή» θα επηρεάσει επίσης την Αττική, τη Βοιωτία και τη νότια Κρήτη.

Ακολουθεί η επιστροφή στο ανοιξιάτικο μοτίβο, ενώ αναμένεται να φτάσουν ξανά στη χώρα στα μέσα της εβδομάδας ποσότητες αφρικανικής σκόνης, όχι όμως στα επίπεδα των δύο τελευταίων εβδομάδων, όπως σημείωσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η σημαντικότερη αναφορά του μετεωρολόγου του Open αφορά τις ημέρες μετά τις 10 Απριλίου. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αναμένεται «μία πιο οργανωμένη κακοκαιρία», με περισσότερες βροχές, πτώση θερμοκρασίας, αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα. «Θα χρειαστεί μία ζακετά, αλλά όχι και βαριά ρούχα», συμπλήρωσε ο μετεωρολόγος.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα Τέμπη: Η εισαγγελέας Λάρισας παρέκαμψε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και βγάζει λάδι τον Τριαντόπουλο
Αντωνία Ηλία: Εκδόθηκε στην Ελλάδα, μετά από 19 χρόνια, η πρωτοδίκης πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού

Ανεβάζει στροφές ο ΣΥΡΙΖΑ – Σε Κρήτη, Αθήνα, Νέα Υόρκη και Αιγαίο ο Κασσελάκης τον Απρίλιο

Ακρίβεια: Μαρτύριο για τους γονείς τα έξοδα των παιδιών – «Θαύμα πώς ζούμε»

Ο Αρβανίτης ξεμπροστιάζει Καρανικόλα μετά την επιχείρηση αντιστροφής της πραγματικότητας (Video)

Σακελλαροπούλου: Βαριά κουβέντα να πω ότι είμαι περήφανη για τη Δικαιοσύνη (Video)

Το περιπολικό δεν είναι ταξί, το ταξί περιμένει να μπεις σπίτι ασφαλής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter