Κακοκαιρία Daniel: Δύο νεκρές γυναίκες στην Αστρίτσα Καρδίτσας – Έξι τα θύματα

Κακοκαιρία Daniel: Δύο νεκρές γυναίκες στην Αστρίτσα Καρδίτσας – Έξι τα θύματα

Αυξάνονται τα θύματα από τη φονική κακοκαιρία Daniel. Σύμφωνα με όσα  μετέδωσε ο ΣΚΑΙ δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους στην Αστρίτσα Καρδίτσας το οποίο είχε πλημμυρίσει από την κακοκαιρία Daniel.

Με τον πιο τραγικό τρόπο φαίνεται η κατάρρευση του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, καθώς τα θύματα από τη κακοκαιρία Daniel που σαρώνει τη χώρα ανέρχονται στα έξι, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν δεκάδες εγκλωβισμένοι άνθρωποι σε χωριά που έχουν μετατραπεί σε λίμνες.

Νωρίτερα, νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στον Δομοκό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο ηλικίας 51 ετών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiareport, ο κτηνοτρόφος από το Πετρωτό, βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης νεκρός από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ καταπλακωμένος από φερτά υλικά. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Χθες το βράδυ η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε νεκρός ένας ακόμη συμπολίτης μας, που καταπλακώθηκε από το όχημά του στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας. Ο 82χρονος, που ήταν αγνοούμενος το απόγευμα της Τετάρτης, ανασύρθηκε νεκρός από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου.

Νωρίτερα, την ίδια μέρα, εντοπίστηκε νεκρή και μία ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Πάλτση της Μαγνησίας, ενώ την Τρίτη ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του στον Βόλο όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση του νερού.

Ώρες αγωνίας για δεκάδες αγνοουμένους

Την ίδια ώρα, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά βίντεο από τις διασώσεις πολιτών με Super Puma, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα πλημμυρισμένα σπίτια τους ανεβαίνοντας στις ταράτσες για να σωθούν, δεκάδες άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι, ενώ τουλάχιστον 6 είναι οι αγνοούμενοι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας 20 πολίτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι. Εγκλωβισμένοι είναι, επίσης, είκοσι άτομα στα Μεγάλα Καλύβια και τέσσερα στα Καλογριανννά. Συνολικά στα τρία αυτά χωριά της Καρδίτσας είναι 64 οι εγκλωβισμένοι πολίτες.

Καρδίτσα: Συγκλονιστικό βίντεο – Ελικόπτερο απεγκλωβίζει πατέρα με το παιδί του (Video)

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους στη Μαραθέα Καρδίτσας: «Είμαστε εγκλωβισμένοι…ταυτόχρονα με τα νερά προχωράνε και τα φίδια»

Παλαμάς Καρδίτσας: Έξι ώρες πάνω σε τραπέζι 90χρονη – «Μας είπαν αν έχουμε σωσίβια να φορέσουμε…» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter