Κακός ο ΠΑΟ, 1-1 στην Λαμία

Κακός ο ΠΑΟ, 1-1 στην Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με την Λαμία (1-1).

Το αποτέλεσμα μόνο έκπληξη δεν είναι. Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος, δεν επενδύει στην ομάδα, η οποία έχει ελλιπέστατο ρόστερ και είναι ένα σκαλί πιο κάτω από τους διεκδικητές του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ρόμανιτς στο 20’, σε μία φάση που έπρεπε να είχε «καθαρίσει» ο Διούδης. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 34’ ο Μακέντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών… είδε το VAR σε χέρι του Πλιάτσικα στο σουτ του Κολοβού. Ηταν η πρώτη φορά που ένας διαιτητής (Σκουλάς) πήγε στο ειδικό κουβούκλιο και ήλεγξε, μέσω βίντεο, τη φάση ο ίδιος για ελληνική διοργάνωση.

«Δεν ανταποκριθήκαμε καλά, δεν είχαμε τις εμπνεύσεις που έπρεπε. Ήμασταν υποτονικοί και οι επιλογές μας δεν μας βοήθησαν να γίνουμε απειλητικοί. Σύμφωνα με την ποιότητά μας δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Η Λαμία ήταν αναμενόμενο να απειλήσει με τον τρόπο αυτό, αλλά εμείς δεν ανταποκριθήκαμε», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης.

Λαμία: Βελλίδης, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Σάλιακας (90’+3΄Τσούκαλος), Δημούτσος, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς (76’ Σκόνδρας), Μπεχαράνο, Καραμάνος, Τουράμ (62’ Βασιλόγιαννης).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης (82’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης (60’ Μολό), Μακέντα, Κολοβός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter