Καναντέρ: Αφαιρούν προσωπικό από την συντήρησή τους

Καναντέρ: Αφαιρούν προσωπικό από την συντήρησή τους

Λίγες ώρες πριν την πτώση του Καναντέρ CL-215 που οδήγησε στον θάνατο τους δύο πιλότους, μια καταγγελία για μεταθέσεις πεπειραμένων μηχανικών δημοσιεύτηκε στο Armyvoice.gr

Την ώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα και συνδράμουν στο έργο της αεροπυρόσβεσης και εναέριες δυνάμεις από φίλες χώρες, το επιτελικό κράτος έκανε πάλι το θαύμα του. Εν μέσω της πύρινης λαίλαπας μεταθέτει από τα πιο σύγχρονα πυροσβεστικά μας αεροπλάνα, τα CL-415, τους μηχανικούς που τα υποστηρίζουν!

Συγκεκριμένα το ειδικευμένο σάιτ αναφέρει ότι έχει πληροφορίες για πάνω από δέκα μηχανοσυνθέτες που παίρνουν μετάθεση από την 113 Πτέρυγα Μάχης (όπου ανήκουν Καναντέρ CL-415), αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό. Μετατίθενται μηχανοσυνθέτες από την 113ΠΜ με πολλά μόρια και παραμένουν νεότεροί τους με πολύ λιγότερα μόρια.

Διαβάστε επίσης: Νεκροί δυστυχώς οι πιλότοι του Καναντέρ στην Κάρυστο – Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

Και όλα αυτά, ελάχιστα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελευσίνα, όπου μάλιστα έκανε και πλάκα με τα στελέχη λέγοντας χαμογελαστός: «Εκεί στη δυτική Πελοπόννησο μονίμως μας βγάζει δουλίτσα». Τώρα θα βγάζει «δουλίτσα» αλλά θα υπάρχουν λιγότεροι για να τα επισκευάσουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter