«Καρφώνει» Ντογιάκο και για την Πύλο η Ιν’τ Βελντ – «Ίδιο μοτίβο με το σκάνδαλο υποκλοπών»

«Καρφώνει» Ντογιάκο και για την Πύλο η Ιν’τ Βελντ – «Ίδιο μοτίβο με το σκάνδαλο υποκλοπών»

Η εισηγήτρια της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, Σόφι Ιν’τ Βελντ προχώρησε σε ανάρτηση εξαπολύοντας «πυρά» κατά του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου. Συγκεκριμένα, η Σόφι Ιν’τ Βελντ στηλίτευσε με ανάρτησή της στο Twitter το γεγονός πως ο Ισίδωρος Ντογιάκος επιθυμεί να είναι μυστική η έρευνα για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, συμπληρώνοντας με νόημα ότι «είναι ο ίδιος Ντογιάκος που προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα για το Predator».

«Είναι ορατό το μοτίβο;», επεσήμανε με νόημα η Σόφι Ιν’τ Βελντ.

Διαβάστε επίσης: Ναυάγιο στην Πύλο: Τι θέλει να κρύψει ο Ντογιάκος;

Υπενθυμίζεται ότι με εγκύκλιο που απεστάλη προς όλες τις εμπλεκόμενες εισαγγελικές και άλλες κρατικές υπηρεσίες που διενεργούν τις έρευνες για το πολύνεκρο ναυάγιο, ο Ισίδωρος Ντογιάκος ζήτησε να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, με την εντολή για άμεση συμμόρφωση. Η εγκύκλιος εστάλη αργά βράδυ της Πέμπτης, τόσο στους επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών και Πρωτοδικών που μετέχουν στις έρευνες, όσο και στους υπευθύνους του Λιμενικού Σώματος που λαμβάνουν καταθέσεις από τους διασωθέντες.

Η ανάρτηση της Σόφι Ιν’τ Βελντ

«Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος θέλει η έρευνα για το ναυάγιο στην Πύλο να είναι μυστική. Πρόκειται για τον ίδιο Ισίδωρο Ντογιάκο που προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα στο σκάνδαλο με το Predator. Είναι ορατό το μοτίβο;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter