Κασσελάκης από Πάτρα: Ο προοδευτικός κόσμος έχει μια ευκαιρία να επιλέξει καθαρά χέρια αυτή την Κυριακή (Photos-Videos)

Κασσελάκης από Πάτρα: Ο προοδευτικός κόσμος έχει μια ευκαιρία να επιλέξει καθαρά χέρια αυτή την Κυριακή (Photos-Videos)

Περιοδεία στην Πάτρα πραγματοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης, τον οποίον υποδέχθηκε στο εκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Καρπέτας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο Κώστας Καρπέτας «είναι από τα πρόσωπα που αξίζουν τη στήριξη του προοδευτικού κόσμου», σημειώνοντας ότι η χώρα «μπορεί καλύτερα από αυτό που ζει αυτή την περίοδο».

«Έχουν αμελήσει τον τόπο, έχουν ξεκοκκαλίσει το μέλλον του τόπου. Το είδαμε και στη Θεσσαλία με 500 εκ. ευρώ τα οποία ήταν να πάνε για αντιπλημμυρικά έργα μετά τον Ιανό και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν ξέρει πού έχουν πάει, αλλά δίνει υποσχέσεις. Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξει καθαρά χέρια, ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην κοινωνία μέσα και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθηση, ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον. Ο Κώστας Καρπέτας είναι ένα από αυτά τα άτομα που αξίζουν τη στήριξη του προοδευτικού κόσμου. Η χώρας μας μπορεί καλύτερα από αυτό που ζει αυτή τη στιγμή», δήλωσε.

Στο μνημείο Τεμπονέρα ο Στέφανος Κασσελάκης

Η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Πάτρα ξεκίνησε με επίσκεψη στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα, με τον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ανδρέα Παναγιωτόπουλο να του αναφέρει στιγμές από την ημέρα της δολοφονίας. «Ο Νίκος Τεμπονέρας αποτελεί σημείο και σημαία αγώνα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter