Κασσελάκης για σκάνδαλο υποκλοπών: «Η ανησυχία μας εδράζεται στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης» (Video)

Κασσελάκης για σκάνδαλο υποκλοπών: «Η ανησυχία μας εδράζεται στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης» (Video)

Το σκάνδαλο των υποκλοπών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Στέφανου Κασσελάκη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, το πρωί της Τρίτης. Η συνάντηση έγινε στον απόηχο των εξελίξεων για το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών, ύστερα από τα τελευταία δημοσιεύματα που επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις του Documento για το κοινό κέντρο ΕΥΠ και Predator.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του Documento, «Τα Νέα» επιβεβαιώνουν το ενιαίο κέντρο ΕΥΠ και Predator

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι εξέφρασε στην κ. Αδειλίνη, τις ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Συμφωνήσαμε ότι είναι προτεραιότητα για τη Δικαιοσύνη και την κοινωνία η συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Σκάνδαλο με σφραγίδα Μητσοτάκη – Ένοχη σιωπή για το ενιαίο κέντρο ΕΥΠ και Predator

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

«Συναντηθήκαμε με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Την ευχαριστούμε για τον χρόνο της. Συζητήσαμε για τις υποκλοπές και εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συμφωνήσαμε ότι είναι προτεραιότητα για τη Δικαιοσύνη και την κοινωνία η συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό. Να είναι ξεκάθαρο προς όλες και όλους, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Σε αυτή την πορεία θα είμαστε στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη Δικαιοσύνη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter