Καταγγελίες για Βαρυμπόμπη: Δεν λειτουργούσαν οι πυροσβεστικοί κρουνοί, άργησαν τα εναέρια μέσα

Καταγγελίες για Βαρυμπόμπη: Δεν λειτουργούσαν οι πυροσβεστικοί κρουνοί, άργησαν τα εναέρια μέσα

Τη μη λειτουργία των πυροσβεστικών κρουνών στην περιοχή της Βαρυμπόμπης με αποτέλεσμα τα οχήματα της Πυροσβεστικής να φεύγουν άπραγα από το σημείο της πυρκαγιάς καταγγέλλει στο documentonews.gr, o πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας της Βαρυμπόμπης, Ιωάννης Διονυσιώτης. Ένα πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο μέτωπο της πυρκαγιάς.

«Οι πυροσβεστικοί κρουνοί στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν λειτουργούσαν. Τα πυροσβεστικά οχήματα ερχόταν και έφευγαν άπραγα» σημειώνει στο documentonews.gr ο κ. Διονυσιώτης.

Ο ίδιος καταγγέλλει επίσης ότι εκτός από τους κρουνούς σε αχρηστία την φωτιά ευνόησε και το γεγονός ότι πολλά χωράφια στην περιοχή δεν είχαν καθαριστεί από αγριόχορτα, κτλ., όπως επίσης και ότι τα εναέρια μέσα άργησαν να πραγματοποιήσουν ρίψεις στην περιοχή. Κάτι που καταγγέλλουν από την πρώτη στιγμή κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι είναι οργισμένοι καθώς μέσα σε μια νύχτα είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη.

«Άργησαν τα εναέρια μέσα, ενώ τα χωράφια στην περιοχή δεν είχαν καθαριστεί» σημειώνει.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή αυτή τη στιγμή υπάρχουν αναζωπυρώσεις σε διάφορα σημεία με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές να δίνουν κυριολεκτικά μάχη μέσα στον καύσωνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter