Καταρρέουν κι άλλο πλέον δεν μπορούν

Καταρρέουν κι άλλο πλέον δεν μπορούν

Το “Δελφινάριο” του Μητσοτάκη έστησε ένα αστυνομικό σενάριο για να δικαιολογήσει τις παρακρατικές δραστηριότητες: μια μεγάλη χώρα ήθελε να παρακολουθήσει τον Ανδρουλάκη γιατί είχε πολλά πάρε δώσε με… Κινέζους!
[Κρατήστε ότι το όνομα των ΗΠΑ δεν το επικαλούνται ποτέ επί ματαίω!!]

Αλλά επειδή η μεγάλη χώρα δεν ήθελε να φανεί ότι… τρέμει όσα μπορεί να συμφώνησε ο Ανδρουλάκης μεταξύ γλυκόξινου χοιρινού και πάπιας Πεκίνου είπαν ότι επισήμως το αίτημα έθεσαν η… Ουκρανία και η… Αρμενία.
[Σημειώστε ότι βασικό όχημα των διαρροών ήταν η “έγκριτη” Καθημερινή που εμφανίστηκε να αποδέχεται όλες αυτές τις ξούρες]

Αλλά τελικά οι κακοστημένες παραστάσεις καταρρέουν πριν καλά καλά ανοίξει η αυλαία: Ο πρέσβης της Αρμενίας διέψευσε σεναριογράφους και παπαγαλάκια δηλώνοντας νέτα σκέτα ότι «Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα. Η Αρμενία ΠΟΤΕ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός».

Άντε να δούμε τι θα κατασκευάσουν τώρα οι Γεραπετρίτηδες, οι Σκέρτσοι και οι Βλαστάρηδες για την παράσταση της “συγνώμης” του Μητσοτάκη που δεν θα είναι ακριβώς συγνώμη γιατί ο μεγάλος αρχηγός πάει από φιάσκο σε φιάσκο κι από γκάφα σε γκάφα αλλά λάθη δεν κάνει ποτέ!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter