Κατεδαφίσεις ο Κυριάκος

Κατεδαφίσεις ο Κυριάκος

Το επιτελικό κράτος το οποίο αποδεδειγμένα πλέον πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του είναι το σκάνδαλο Novartis, η καταστολή στα ΑΕΙ, τα πετσωμένα ΜΜΕ, ο Λιγνάδης, οι αυξήσεις στη ΔΕΗ και στα είδη πρώτης ανάγκης, οι ακροδεξιοί που κατοικοεδρεύουν ως υπουργοί στα έδρανα της Βουλής.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που σε συνέντευξή του για ακόμη μια φορά δήλωσε ότι θέλει να κάνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας, αλλά με μια προϋπόθεση που κανένας άλλος πρωθυπουργός της χώρας μεταπολιτευτικά δεν τόλμησε να θέσει. Η αντιπολίτευση να σταματήσει να οξύνει την κατάσταση και να τον αφήσει ήσυχο να αποτελειώσει την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους.

Είναι ο άνθρωπος που ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ήξερε να λέει καθημερινά μια μόνο φράση «όχι σε όλα».

Τώρα τρία χρόνια μετά τη νίκη του στις εκλογές και ενώ υπήρξε έκρηξη απολύσεων τον Μάιο, τον μήνα που υποτίθεται ανοίγουν οι θέσεις εργασίας για το καλοκαίρι. Ενώ οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα είναι καθημερινές, ενώ η βενζίνη πλησιάζει με ταχύτητα τα 3 ευρώ το λίτρο, ενώ οι τράπεζες εκπλειστηριάζουν ακόμη και πρώτες κατοικίες δανειοληπτών, ενώ οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα ξετινάζουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ενώ η Υγεία και η Παιδεία διαλύεται, ενώ τα pushbacks είναι καθημερινά ταυτόχρονα με τις καταδίκες της χώρας μας από του διεθνείς οργανισμούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει να κάτσουμε ήσυχοι στα σπίτια μας παρακολουθώντας τον Αρμαγεδδώνα στο οποίο έχει επιδοθεί.

Κανένας όμως δεν πρόκειται να του κάνει αυτή τη χάρη. Ας είναι βέβαιος για αυτό.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter