Κατερίνα Στεφανίδη: «Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά»

Κατερίνα Στεφανίδη: «Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά»

Η «ασημένια» σε ευρωπαϊκό επίπεδο Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι ευχαριστήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο αγώνα από το 2018 και έπειτα τον τελικό του επί κοντώ στο Μόναχο, ευχαριστώντας παράλληλα τις συναθλήτριές της, τον κόσμο και την οικογένειά της για την στήριξη και την αγάπη που δέχθηκε.

«Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά», έγραψε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στεφανίδη στην ανάρτησή της.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη:

«Δεύτερη στην Ευρώπη

Σε έναν απίστευτο αγώνα χθες το βράδυ στο Μόναχο, με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε.

Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό.

Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου @mitchkrier ιδιαίτερα γιατί φέτος τους έχω κάνει την ζωή του δύσκολη  και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην @wilmamurto που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την @tina_sutej η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα.

Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά».

Διαβάστε επίσης: Στίβος: «Ασημένια» Στεφανίδη στο Μόναχο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter