Ουκρανία: Συντριβή ελικοπτέρου κοντά σε νηπιαγωγείο στο Κίεβο – 16 νεκροί

Ουκρανία: Συντριβή ελικοπτέρου κοντά σε νηπιαγωγείο στο Κίεβο – 16 νεκροί

Αεροσκάφος έπεσε σε κτίριο στην πόλη Μπρόβαρι, κοντά στο Κίεβο, το πρωί της Τετάρτης, με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων να έχουν σπεύσει στο σημείο, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο σύμβουλος της προεδρίας της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ουκρανικές αρχές έκαναν λόγο για 16 νεκρούς, μεταξύ αυτών και δύο παιδιά, αλλά και 22 τραυματίες.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα κτίριο να φλέγεται και αναφέρουν ότι ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ελικόπτερο ή drone έπεσε στο κτίριο αυτό όπου στεγάζεται παιδικός σταθμός.

«Αναζητούμε πληροφορίες για θύματα και για τις συνθήκες», υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ανέφερε ο Τιμοσένκο στο Telegram.

Από τη συντριβή του ελικοπτέρου, που σημειώθηκε κοντά σε σχολείο προσχολικής εκπαίδευσης και σε κτίριο με κατοικίες στην πόλη Μπρόβαρι, υπάρχουν απώλειες, επιβεβαίωση ο περιφερειάρχης.

«Την ώρα που σημειώθηκε η τραγωδία, παιδιά και προσωπικό βρίσκονταν μέσα στο νηπιαγωγείο. Όλοι έχουν τώρα απομακρυνθεί», σημείωσε ο περιφερειάρχης του Κιέβου Ολέκσι Κουλέμπα σε ανάρτησή του στο Telegram.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter