ΚΙΝΑΛ: Η θέση Βενιζέλου ήταν ή πρώτος στο Επικρατείας ή τίποτα!

ΚΙΝΑΛ: Η θέση Βενιζέλου ήταν ή πρώτος στο Επικρατείας ή τίποτα!

Την πολιτική βουλιμία του Ευάγγελου Βενιζέλου, την γνωρίζουν όλοι και, πρωτίστως, οι σύντροφοί του στο ΠΑΣΟΚ! Όσο και να δήλωνε το τελευταίο διάστημα ότι δεν ζητάει τίποτα και ότι απλά δεν επιθυμεί πλέον να δώσει τη μάχη του σταυρού, κρατώντας για τον εαυτό του έναν… ειδικό ρόλο (σ.σ. μάλλον αυτόν του εθνικού μας ευεργέτη), οι σημερινές εξελίξεις προδίδουν το αντίθετο! Και ζήτησε, και δεν έλαβε!

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του Κινήματος Αλλαγής, η Φώφη Γεννηματά επέλεξε τον Γιώργο Καμίνη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, για να σηματοδοτήσει πολιτικά τη σταθερή απόφαση για τη διεύρυνση του χώρου και την ενίσχυση του νέου πολιτικού φορέα, ώστε να κυριαρχήσει στον προοδευτικό χώρο. 

Όπως τονίζεται, μάλιστα, ως απάντηση στα όσα ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος, αυτή η απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ «ανοίγει μια τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν απογοητευθεί από την πολιτική του Σύριζα, για να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές. Για να ηττηθεί οριστικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η επιλογή του Γιώργου Καμίνη με τα πολιτικά χαρακτηριστικά της, θα συμβάλλει σημαντικά σε αυτό».

Η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει, επίσης, ότι στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης της κυρίας Γεννηματά με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, του ζήτησε να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα υπηρετηθεί η ενότητα και η δική του ενεργή παρουσία σε αυτή την κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση. Και υπογραμμίζεται ότι η θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν «πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ή τίποτα»!

Το Κίνημα Αλλαγής καταλήγει, μάλιστα, πως αντίθετα από όσα υποστηρίζει ο κ. Βενιζέλος, που έσπευσε να χαρακτηρίσει το ΚΙΝΑΛ ως «ουρά του ΣΥΡΙΖΑ» (σ.σ. μόνο και μόνο επειδή δεν έβαλε τον ίδιο επικεφαλής του επικρατείας), «όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σε αυτήν την κρίσιμη μάχη, διευκολύνουν απλά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Να σημειωθεί ότι αυτό που ενόχλησε την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δεν ήταν ο πόλεμος που έχει ανοίξει από χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Βενιζέλος, αλλά η άρνησή του να κάνει την ίδια κριτική και στη ΝΔ! Σε μία συγκυρία όπου «παίζεται» η πολιτική επιβίωση κομμάτων, η Φώφη Γεννηματά επιδιώκει και να ανακόψει τυχόν αυτοδυναμία της ΝΔ, και να παραμείνει ζωντανή στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Και με την απόφασή της να μη θέσει επικεφαλής του επικρατείας τον Ευάγγελο Βενιζέλο, έναν πολιτικό που δεν έχει την παραμικρή απήχηση στην ελληνική κοινωνία, έκανε κίνηση-ματ! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter