Κινδυνολογία και αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο στο Ζάππειο από Μητσοτάκη

Κινδυνολογία και αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο στο Ζάππειο από Μητσοτάκη

Αταλάντευτα κινδυνολόγος εμφανίστηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ζάππειο κατά την κομματική φιέστα για την «Ημέρα της Ευρώπης» η οποία λαμβάνει χώρα στο περιθώριο της έκθεσης-κόλαφος της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα σχετικά με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ρόλο του Μεγάρου Μαξίμου για το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Αρχικά ο πρωθυπουργός έκανε έμμεση μνεία στο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο του πρόσφατου παρελθόντος, λέγοντας ότι: «Οι ‘Ελληνες ύψωσαν ανάστημα το 2015 για να μείνουμε Ευρώπη». Ακολούθησε η γνώριμη κινδυνολογία με τον ίδιο να συμπληρώνει: «Παλιά φαντάσματα επιδιώκουν νέες περιπέτειες με ‘Δήμητρες’ μικρότερης αξίας και από τα μυαλά των εμπνευστών τους».

Παράλληλα σε μια ακόμη απόπειρα να καταθέσει τα πατριωτικά του διαπιστευτήρια και  να δείξει τη σύμποιά του με τους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή που άσκησαν κριτική στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να ξιφουλκίσει… κατόπιν εορτής κατά του Βερολίνου. «Δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να αδικούνται κάποιες μικρότερες χώρες και κάποιες μεγαλύτερες χώρες να διεκδικούν εξαίρεση από τους ευρωπαϊκούς κανόνες και να στηρίζουν τις δικές τους επιχειρήσεις» τόνισε και συμπλήρωσε στο ίδιο αυτάρεσκο ύφος: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος που η χώρα μας πλήρωσε πολύ ακριβά. Και κανείς δεν μπορεί να κουνήσει πια το δάχτυλο στην Ελλάδα, λέγοντας ότι είναι ο κακός μαθητής».

Διαβάστε επίσης:

«Success story» και αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο στα Γιάννενα από Μητσοτάκη

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ψηφίστηκε η έκθεση «κόλαφος» της PEGA για Μητσοτάκη – Συνδέει Predator και ΕΥΠ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter