ΚΚΕ: Στήριξη στην απεργία των διανομέων της «Wolt»

ΚΚΕ: Στήριξη στην απεργία των διανομέων της «Wolt»

Τη στήριξή του στον αγώνα των εκατοντάδων διανομέων στη WOLT εκφράζει το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ μετά την χθεσινή τους μεγάλη κινητοποίηση.

Πρόκειται για μια μαχητική απάντηση στην κυβέρνηση και στην εργοδοσία μετά από την προκλητική απόφαση για μείωση της αμοιβής των εργαζόμενων ανά παραγγελιά. Η απόφαση της εργοδοσίας ήρθε να προστεθεί στα συνεχόμενα θανατηφόρα και πολύ σοβαρά εργατικά ατυχήματα, τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, την δουλειά από ήλιο σε ήλιο, από νύχτα σε νύχτα, αναφέρει το ΚΚΕ.

Καταλήγοντας προσθέτει:

«Η δυναμική και μαζική τους συμμετοχή στην απεργία αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι μόνο με τον οργανωμένο, μαζικό αγώνα, με την αλληλεγγύη, μπορούν οι εργαζόμενοι να κερδίσουν και να κατοχυρώσουν τα δίκαια αιτήματά τους.

Ο αγώνας των διανομέων της Wolt είναι συνέχεια και συνδέεται με τον αγώνα όλης της εργατικής τάξης για ζωή με αξιοπρέπεια, ασφαλείς συνθήκες εργασίας, ασφαλή σχολειά, δρόμους, αντισεισμική θωράκιση, δωρεάν πρόσβαση στην υγεία και την παιδεία για όλο των λαό και τους εργαζόμενους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter